Μία ακόμη γυναικοκτονία, η πρώτη για το 2024 – Νεκρή βρέθηκε η 41χρονη έγκυος που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι γυναικοκτονίες, καθώς το 2024 ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πρώτη γυναικοκτονία για τη νέα χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκε η σορός της 41χρονης εγκύου, η οποία αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη από την Πρωτοχρονιά, μέσα σε ένα μπαούλο σε δασική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. Φίλος της συντρόφου της 41χρονης υπέδειξε την τοποθεσία και υποστήριξε ότι ο σύντροφός της τη δολοφόνησε και του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσουν τη σορό της. Οι δύο τους έχουν προσαχθεί, με το σύντροφό της να μην έχει ομολογήσει ακόμα τη γυναικοκτονία.

Ο σύντροφός της προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του ισχυριζόμενος ότι η Γεωργία εξαφανίστηκε και ότι είχε στείλει δύο μηνύματα, το ένα στη μητέρα της και το άλλο στον ίδιο, απολογούμενη γιατί του πήρε 5.000 ευρώ, με τους συγγενείς της να υποστηρίζουν ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και ότι το ύφος και η σύνταξη του κειμένου δεν παραπέμπουν στην ίδια. Συνεχίζονται οι έρευνες για τα δύο αυτά μηνύματα. Η Γεωργία, μητέρα ενός 13χρονου παιδιού βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Γεωργία είχε εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και την εξαφάνισή της είχε δηλώσει η μητέρα της την Τρίτη 2 Ιανουαρίου. Την Πέμπτη εκδόθηκε missing alert, μέσω του οποίου γνωστοποιήθηκε ότι αναζητούνται τα ίχνη της Γεωργίας.

Όσον αφορά το σύντροφο της 41χρονης και φερόμενο ως δράστη της γυναικοκτονίας πρόκειται για καταδικασμένο κακοποιητή, με παλιότερο θύμα την αδελφή του όταν είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα. Η ίδια αναφέρει πως δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τον αδελφό της και αντιμετωπίζει μετατραυματικό στρες έκτοτε.

Καμία δικαιολογία ανεκτή, καμία προσπάθεια να μην λεχθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Η πατριαρχία βιάζει και σκοτώνει.

 

Μοιραστείτε το άρθρο