Αντιπολεμική Εκδήλωση, Παρασκευή 22/12 στις 20:00 στον Αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Γαρδένια

Αυτή την Παρασκευή 22/12 σας καλούμε στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο της Γαρδένιας να συζητήσουμε για τον πραγματικό ρόλο της Ελλάδας στον πόλεμο ενάντια του παλαιστινιακού λαού, αλλά και για όλες αυτές τις διεθνιστικές αντιστάσεις που χρειαζόμαστε στο εδώ και τώρα.
Μετά τα γεγονότα της 7ης Οκτώβρη, και έχοντας για πλάτες τις υπερδυνάμεις της δύσης, το κράτος του Ισραήλ μετράει σχεδόν δύο μήνες από την στιγμή που (ξανά)έβαλε μπρος μια ακόμα στρατηγική εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού. Φυσικά στην διαδικασία αυτή δεν έλειψε ούτε στιγμή ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του στην Μεσόγειο που δεν είναι άλλος από την Ελλάδα. Βλέπουμε χαρακτηριστικά τη βάση της Σούδας να έχει αναλάβει επιτελικό ρόλο στην υποστήριξη της αμερικανικής πολεμικής αρμάδας όπως και ελληνικές φρεγάτες να περιπολούν σε αποστολές στα παράλια της Παλαιστίνης. Ταυτόχρονα τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν σταμάτησαν στιγμή να πατεντάρουν νέα επιτεύγματα σχεδιασμένα να διευκολύνουν τον έλεγχο , την καταστολή ακόμα και τον θάνατο στην άλλη μεριά της Μεσογείου. Είναι ξεκάθαρο πως και με άμεσο αλλά και έμμεσο τρόπο το Ελληνικό κράτος προσπαθεί να εμπλακεί τα μέγιστα, σαν εγγυήτρια δύναμη αλλά και σαν ένας νέος δυνατός επιχειρηματίας στα οικόπεδα της μεσογείου.
Προσπαθώντας λοιπόν να πιάσουμε το νήμα της αντιπληροφόρησης αλλά και να ενισχύσουμε τον ευρύ διεθνιστικό και αντιπολεμικό αγώνα ερχόμαστε να συζητήσουμε για τον ρόλο του ελληνικού στρατού εντός και εκτός των συνόρων , την βιομηχανία του πολέμου που περνά και μέσα από τα αμφιθέατρα αλλά και για όλους αυτούς τους τρόπους που βρίσκουμε για να εδραιώσουμε τους κοινούς αγώνες ντόπιων και μεταναστριών.

Μοιραστείτε το άρθρο