12 χρόνια ΣΤΕΚ(Ε)Ι! Γενέθλιο πάρτυ για τα 12 χρόνια του στεκιού Rossonero (Τρίκαλα), Παρασκευή 22/12

12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΚ(Ε)Ι!
Αυτή την Παρασκευή 22/12 από τις 10 το βράδυ κι έπειτα, σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα δωδέκατα Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "12STER 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΚΕΙ ROSSONERO χώρος βέβηλων στοχασμών και πράξεων ΓΙΑΡΤΥ FEACUMA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10.00 MM"γενέθλια του αγαπημένου μας Στεκιού. Το Στέκι αποτελεί τα τελευταία 12 χρόνια, τον μοναδικό ελεύθερο κοινωνικό χώρο στην πόλη, μια ανάσα ελευθερίας μέσα στον ασφυκτικό κλοιό που δημιουργεί η εμπορευματοποίηση κάθε είδους δημόσιου χώρου. Στέκει ενάντια στο κυρίαρχο φαντασιακό που προβάλλει τα Τρίκαλα ως μια “έξυπνη πόλη” – βιτρίνα με “καθαρά πεζοδρόμια”, έξυπνα λεωφορεία και Χριστουγεννιάτικα χωριά, μια πόλη που δεν την έχει αγγίξει η φθορά που προκαλεί το σύστημα. Το Στέκι αντιθέτως είναι ένας χώρος αντάμωσης από και για την κοινωνία, μακριά από εμπορικές σχέσεις, με βασικά προτάγματα την αντίσταση, την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη.
Για εμάς που φιλοξενούμαστε εκεί σχεδόν έναν χρόνο τώρα, το Στέκι μας δεν είναι απλά ένας χώρος όπου κάνουμε τις συνελεύσεις και τα μπαρ μας. Πολύ περισσότερο είναι ένας χώρος όπου αναπτύσσουμε ελεύθερα την πολιτική μας σκέψη, συζητάμε, οργανώνουμε τις αντιστάσεις μας ενάντια στον ζόφο που μας περιβάλλει. Είναι ένας χώρος όπου καλλιεργούμε το πιο σημαντικό συστατικό του αγώνα: τις συντροφικές μας σχέσεις.
Επειδή λοιπόν, οι γιορτές και τα ξεφαντώματα είναι και αυτά μέρος των αγώνων μας, την Παρασκευή σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε παρέα τον χώρο μας, μαζί με άφθονο αλκοόλ και αναψυκτικά, και να υποσχεθούμε να τον κρατήσουμε ζωντανό μέχρι το τέλος.
Τα λέμε όπως πάντα, στο RossoNero (Αμαλίας 18).
12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΚΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Μοιραστείτε το άρθρο