Ξανά θύμα απειλών και εκφοβισμού η 13χρονη θύμα μαστροπείας και βιασμών στον Κολωνό

Καινούρια εξέλιξη προκύπτει στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης στον Κολωνό. Η 13χρονη σύμφωνα με την καταγγελία της, δέχθηκε λεκτικές απειλές από άνδρα εντός λεωφορείου για την ίδια αλλά και την οικογένεια της. Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που πέφτει θύμα εκφοβισμού και απειλών για τη σωματική της ακεραιότητα, καθώς παλιότερα πριν από την αναγνώριση εμπλεκομένων προσώπων, δέχθηκε απειλές και επιθέσεις η ίδια και η θεία της, είτε άμεσες από αγνώστους είτε έμμεσες από αστυνομικούς μέσω τακτικών εκφοβισμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι τεράστιος αριθμός ανδρών – βιαστών προέκυψε από τις αναγνωρίσεις της ανήλικης αλλά και από τις έρευνες της αστυνομίας, μεταξύ των οποίων γνωστά πρόσωπα, τα οποία αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή είτε προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση για να μην αποκαλυφθεί ντόμινο εμπλεκομένων.

Όσον αφορά το τελευταίο περιστατικό με τις απειλές σε βάρος της στο λεωφορείο, ο άνδρας ο οποίος την πλησίασε στο λεωφορείο, πραγματοποίησε απειλές για την ίδια, τη μικρή της αδερφή, τη θείας της καθώς και την αστυνομικό που βρίσκεται έξω από το σπίτι στα πλαίσια της προστασίας της. Μετά από μήνυση, ο καταγγελλόμενος συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την καταγγελία, καθώς την πλησίασε της είπε μεταξύ άλλων: “ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω”. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη του στην ιστορία και ότι πλησίασε το κορίτσι.

Μοιραστείτε το άρθρο