Συγκεντρώσεις και πορείες αλληλεγγύης στον Γιάννη Μιχαηλίδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Σάββατο 9/4

Αθήνα: Πλατεία Εξαρχείων στις 20:00

Θεσσαλονίκη: Πάρκο Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στις 19:00


ΑΘΗΝΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ANAΡXIKO ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Ο αναρχικός κρατούμενος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται για περισσότερα από 8.5 χρόνια έγκλειστος στα κελιά της δημοκρατίας και 3 χρόνια σε καθεστώς φυγοδικίας σε δυο διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Η συνεπής στράτευση του στον αναρχικό αγώνα, η αμετανόητη στάση του μπροστά στους δήμιους της αστικής δικαιοσύνης, η έμπρακτη αμφισβήτηση του κόσμου της εξουσίας και της αστικής νομιμότητας τον έχει θέσει στο στόχαστρο των κατασταλτικών και δικαστικών μηχανισμών εδώ και χρόνια.

Ο Γιάννης διώχθηκε με βάση ένα στημένο κατηγορητήριο για την μαζική εξέγερση των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού ενάντια στην βίαιη αρπαγή του τότε απεργού πείνας αναρχικού κρατούμενου Ντίνου Γιαγτζόγλου. Μια δίωξη που στοχοποίησε χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο πέρα από κείμενα αλληλεγγύης το σύνολο των πολιτικών κρατουμένων εκείνης της περιόδου με σκοπό να τους θέσουν σε ένα νέο καθεστώς ομηρίας, κομμένων αδειών, μεταγωγής τους από αγροτικές φυλακές κλπ.

Μπροστά στον κίνδυνο παράτασης της φυλάκισης του και της μεταγωγής του από τις αγροτικές φυλακές όπου βρισκόταν ο Γιάννης επέλεξε τον δρόμο της ελευθερίας πραγματοποιώντας μια απόδραση που του επέτρεψε να περπατήσει στα μονοπάτια της ελευθερίας για την την οποία έχει αγωνιστεί με συνέπεια και μεγάλο κόστος σε όλη του την ζωή.

Μετά από επιχείρηση τις αντιτρομοκρατικής συνελήφθη μαζί με άλλες δυο συντρόφισσες και προφυλακίστηκε εκ΄ νέου ενώ στο δικαστήριο της συγκεκριμένης υπόθεσης καταδικάστηκε για μια απαλλοτρίωση τράπεζας που διέπραξε το διάστημα το οποίο ήταν καταζητούμενος.

Ο σύντροφος συγχώνευσε τις ποινές του επιβλήθηκαν όπως ορίζει ο νόμος ότι μπορεί να συμβεί μετά από την διάπραξη μιας απόδρασης ενώ εξέτισε και την ποινή της απόδραση στο σύνολο της.

Ενώ λοιπόν με βάση τους νόμους τους δικαιούται να αποφυλακιστεί αφού έχει εκτίσει το σύνολο της ποινής του το δικαστικό συμβούλιο της Άμφισσας μέσα από μια σειρά αυθαίρετων ερμηνειών και ρεβανσισμού όχι μόνο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Γιάννη αλλά υπερθεμάτισε πάνω στο γεγονός ότι δεν έχει δείξει καμία μετάνοια για τις πολιτικές του επιλογές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μετάνοια αποτελεί το βασικό επίδικο για το κράτος και τους μηχανισμούς του ώστε να απελευθερώσει έναν αμετανόητο αναρχικό ή κομμουνιστή από τα δεσμά της αιχμαλωσίας. Δεν είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε την ταξική μεροληψία της αστικής δικαιοσύνης να ξετυλίγεται σε όλο της το μεγαλείο με προκλητικές αποφυλακίσεις των νεοναζί της ΧΑ, το σπάσιμο των ισοβίων στον αμετανόητο δολοφόνο Κορκονέα, τις προκλητικές απαλλαγές όλων των διεφθαρμένων στελεχών του σάπιου συστήματος που κατηγορούνται για κάθε λογής σκάνδαλα.

Το έχουμε βιώσει στο πετσί μας και το γνωρίζουμε καλά. Η αστική δικαιοσύνη δεν είναι ουδέτερη. Ως μηχανισμός ταξικής κυριαρχίας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα γυαλιά που τον βλέπουν και οι πολιτικοί, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι εκδότες, οι διευθύνων σύμβουλοι των πολυεθνικών, οι τραπεζίτες. Μέσα από τα γυαλιά της ταξικής εκμετάλλευσης, της κρατικής βίας σε όσους/ες περισσέψουν από τις γραμμές της καπιταλιστικής παραγωγής, της εκδίκησης για όσους/ες ύψωσαν το ανάστημα τους ενάντια στον πλούτο και την εξουσία τους.

Γνωρίζουμε επίσης πως μονάχα μέσα από την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη ενός μαζικού κινήματος αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους μπορούμε να ελπίζουμε πως θα πετύχουμε την δικαίωση των αγώνων των πολιτικών κρατουμένων. Την απελευθέρωση τους ώστε να βαδίσουμε όλοι/ες μαζί στους δρόμους της αντίστασης και του αγώνα.

Η Άμεση Απελευθέρωση του αναρχικού κρατούμενου Γιάννη Μιχαηλίδη είναι ένας σταθμός σε αυτή την πορεία του αγώνα και θα φροντίσουμε ώστε να σταματήσουμε το καθεστώς αιχμαλωσίας αορίστου χρόνου που του επιβλήθηκε με την σφραγίδα του δικαστικού συμβουλίου της Άμφισσας.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές


Αλληλεγγύη στο σύντροφο Γιάννη Μιχαηλίδη Συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο 9/4 στις 8μμ στην Πλατεία Εξαρχείων

Ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης, έγκλειστος στα κελιά της δημοκρατίας από το 2013, βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε ένα καθεστώς ιδιότυπης δικονομικής ομηρίας. Ενώ, μετά τη συγχώνευση των ποινών του και την έκτιση της ποινής για την απόδρασή του, θεμελίωσε το δικαίωμα να αποφυλακιστεί υπό όρους, όπως ρητά προβλέπουν οι δικοί τους νόμοι, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την αίτησή του, με ένα βούλευμα που ξεκάθαρα αποτυπώνει την εκδικητική στάση που έχουν ήδη αποφασίσει να τηρήσουν οι δικαστές απέναντί του.

Η άρνηση του συντρόφου να εκφράσει την πολυπόθητη για αυτούς δήλωση μετάνοιας για την πράξη της ληστείας για την οποία καταδικάστηκε ότι τέλεσε στο διάστημα που βρισκόταν δραπέτης, χρησιμοποιείται για ακόμη μία φορά ως υποτιθέμενο, αυθαίρετο νομικό επιχείρημα (το οποίο όμως δεν προβλέπεται καν από το νόμο) για να δικαιολογήσουν την παράταση του εγκλεισμού του συντρόφου.

Η επιμονή αυτή εκδηλώνει την εκδικητική εμμονή των αρχών απέναντι στο Γιάννη, για την αμετανόητη στάση που έχει τηρήσει σε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής και σε όλες τις συνθήκες που βρέθηκε (φυγοδικίας, κράτησης, απόδρασης). Η συνέπειά του να υποστηρίζει μέχρι τέλους κάθε φορά την επιλογή της μη υποταγής, τον φέρνει και πάλι ενώπιον της εφαρμογής εις βάρος του ενός κατασταλτικο πλαισιο, αυτή τη φορά με τη μορφή επιβολής εγκλεισμού με αόριστο χρόνο λήξης, αφού με την απόρριψη της αίτησης για υφ’ όρων απόλυση από το συμβούλιο, μένει ασαφές και επικίνδυνα αόριστο το πόσα χρόνια τελικά χρειάζεται να παραμείνει κάποιος αιχμάλωτος στα κελιά της δημοκρατίας, για να θεωρηθεί ότι η δικαιοσύνη και ο σωφρονισμός πέτυχαν το «έργο τους».

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο σύντροφό μας, στις επιλογές που ακολούθησε και στην μάχη του ενάντια στο νέα ιδιότυπη κατασταλτική μέγγενη που τον έχουν ρίξει.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πλατεία Εξαρχείων το Σάββατο 9/4/2022 και ώρα 8, στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης στον αγώνα για την απελευθέρωση του συντρόφου μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών


Καλούμε στην συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης για τον σύντροφο Γιάννη Μιχαιλήδη το Σάββατο 20:00 09/04 και αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης στην πρόσοψη της ΑΣΟΕΕ. Επισυνάπτουμε το κείμενο της συνέλευσης αλληλεγγύης. https://athens.indymedia.org/event/87114/

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται έγκλειστος εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Ενώ συμπλήρωσε τις τυπικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης για όλες του τις ποινές, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισής του, με την αιτιολογία ότι “δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις καθώς συντρέχει κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων”.

Η επιλογή του κράτους να απορρίψει την αίτηση και να κάνει λάστιχο τους ίδιους του τους νόμους (φυλακίζοντάς τον όχι για κάτι που έκανε, αλλά για κάτι που “μπορεί να κάνει”) δεν είναι τυχαία. Προκύπτει από τη διάθεση να τιμωρήσει το σύντροφο για τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια. Για την άρνησή του να αποκηρύξει τις πολιτικές του πεποιθήσεις και επιλογές. Για την απόδρασή του όταν διώχθηκε με βάση ένα στημένο κατηγορητήριο για την μαζική εξέγερση των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού ενάντια στην βίαιη αρπαγή του τότε απεργού πείνας Ντίνου Γιαγτζόγλου (για την οποία έχει εκτίσει τόσο πειθαρχική ποινή, όσο και ποινή κράτησης που δεν συγχωνεύεται).

«Στην περίπτωσή μου, αυτό που δεν ανέμενα ήταν το σκεπτικό των δικαστών, οι οποίοι παραποιούν τα λόγια μου γράφοντας ότι δικαιολόγησα την πράξη της ληστείας γενικώς και αορίστως ενώ εγώ ήμουν συγκεκριμένος όταν ερωτήθηκα σχετικά, κάνοντας ηθική διάκριση μεταξύ στοχευμένης ληστείας τράπεζας και μη στοχευμένης ληστείας όπως π.χ. περαστικών ανθρώπων. Οι συγκεκριμένοι δικαστές, ως άλλη αστυνομία σκέψης πιθανόν να διέτασσαν και τη σύλληψη του Μπέρτολτ Μπρεχτ που τόλμησε να αναρωτηθεί “Τι είναι η ληστεία τράπεζας μπροστά στην ίδρυση της”. (…)

Για τους λόγους αυτούς δημοσιεύω αυτή τη δικαστική αυθαιρεσία σε βάρος μου. Όσον αφορά εμένα γνωρίζω ότι δεν με λένε Κορκονέα, δεν εκτελώ 15χρονους, δεν φοράω στολή, δεν λαδωνόμουν από φαρμακευτικές σε κάποιο υπουργείο, δεν τα παίρνω από μεγαλοδικηγόρους για να απελευθερώνω βιαστές και να βάζω υπουργικές διώξεις στο αρχείο ενώ εξαντλώ την αυστηρότητα μου σε ορισμένους φτωχοδιαβόλους, δεν είμαι νεοναζί ούτε παιδί του συστήματος, δεν είμαι βιαστής ούτε γυναικοκτόνος, γι’ αυτό δεν πρόκειται να έχω καμία επιεική μεταχείριση (όπως ποτέ δεν είχα μέχρι στιγμής). Αντίθετα είμαι όμηρος της δικαστικής μαφίας, μέχρι να κρίνει κάποιος δικαστής ότι πληρώ τις αόριστες “ουσιαστικές προϋποθέσεις”.»

Επ’ αόριστον φυλακισμένος Γιάννης Μιχαηλίδης, Φυλακές Μαλανδρίνου

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

Η καταστολή είναι ένα δομικό κομμάτι της κρατικής και καπιταλιστικής λειτουργίας. Πόσο μάλλον σε στιγμές που λαμβάνει χώρα ραγδαία όξυνση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, όπως είναι η περίοδος που διανύουμε (εδώ και πάνω από μια δεκαετία), με τους φτωχούς να γίνονται φτωχότεροι, και ολοένα και περισσότερος κόσμος να οδηγείται στα όρια της επιβίωσης -τόσο με την υποτίμηση της εργασιακής μας δύναμης και των όρων ζωής μας, όσο και με την διεξαγωγή πολέμων σε πολλά σημεία του κόσμου.

Η καταστολή στοχεύει όλους όσους αγωνίζονται και αμφισβητούν την εξουσία, είτε αυτό συμβαίνει μέσα, είτε έξω από τις φυλακές. Είτε συμβαίνει με μαζικές κινητοποιήσεις και δημόσιες παρεμβάσεις, είτε μέσω επιθέσεων σε κρατικούς και καπιταλιστικούς φορείς. Τα υπεράριθμα δικαστήρια, με έωλα κατηγορητήρια, ψευδομαρτυρίες κι αμφιλεγόμενη χρήση δειγμάτων DNA από την αντιτρομοκρατική, οι εξαντλητικές ποινές, οι τρομονόμοι, η άρνηση χορήγησης αδειών σε αιχμάλωτους επαναστάτες, οι διώξεις συγγενικών και φιλικών τους ανθρώπων είναι ένας τρόπος που το κράτος εξαντλεί την εκδικητική του μανία πάνω στους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας που δεν σκύβουν το κεφάλι, έτσι ώστε να δείξει τι έρχεται σε κάθε ένα που δεν συμμορφώνεται με τις κρατικές επιταγές, ώστε να καλλιεργήσει ένα γενικευμένο φόβο σε όλες όσες σκέφτονται να αντισταθούν.

Στον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο που μαίνεται εμείς τασσόμαστε με τους ανθρώπους της τάξης μας που αγωνίζονται. Για’ μάς οι έγκλειστοι αγωνιστές και αγωνίστριες, οι αιχμάλωτοι επαναστάτες και επαναστάτριες, είναι σάρκα από τη σάρκα των κοινοτήτων αγώνα που δομούνται ενάντια στο καπιταλιστικό και εξουσιαστικό σύστημα. Θέλουμε και πρέπει να τους πάρουμε πίσω για να πορευτούμε μαζί στους δρόμους, πλάι στους υπόλοιπους ανθρώπους της επαναστατημένης εργατικής τάξης, και όλοι μαζί ενωμένοι να ανατρέψουμε κράτος και κεφάλαιο. Να καταστρέψουμε ολοκληρωτικά και συνολικά το σύστημα που γεννά την εκμετάλλευση και την καταπίεση, τους πολέμους και την καπιταλιστική “ειρήνη”, και να τολμήσουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο χωρίς πλούσιους και φτωχούς, αφεντικά και εργάτες, χωρίς σύνορα και φυλακές, διακρίσεις και ανισότητες.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη: Σάββατο 9 Απρίλη | 19.00 | Πάρκο Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά 


Γιάννης Μιχαηλίδης: Για την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης μου

Στις 29 Δεκεμβρίου 2021, έπειτα από 8 έτη, 3 μήνες και 11 μέρες φυλακής συμπλήρωσα τις τυπικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης για όλες μου τις ποινές. Σήμερα 22/2/2022, ενημερώθηκα για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας σχετικά με την αίτηση αποφυλάκισης μου. Οι δικαστές Σμαράγδα Μωραΐτη (Πρόεδρος), Ιωάννης Γκάτζιας (Πλημμελειοδίκης – Εισηγητής) και Κωσταντίνος Μαντζαβίνος (Δικαστικός Πάρεδρος) έκριναν ότι δεν πληρώ τις ουσιαστικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης.

Η αλήθεια είναι ότι ανέμενα αυτή την επιπλέον αδικαιολόγητη κράτηση που χρησιμοποιείται άτυπα από τη δικαστική μαφία για να τιμωρήσουν επιλογές που κατά τη γνώμη κάποιων δικαστών δεν τιμωρούνται επαρκώς από το νόμο, όπως η επιλογή της απόδρασης (για την οποία βέβαια έχω εκτίσει την πειθαρχική ποινή όπως και την ποινή κράτησης που δεν συγχωνεύεται).

Για να δικαιολογηθεί αυτή η παρατυπία επιστρατεύεται το πρόσχημα ότι ο κρατούμενος “δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις καθώς συντρέχει κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων”. Πρόκειται φυσικά για οργουελικής σύλληψης δυστοπία, σύμφωνα με την οποία βρίσκομαι κρατούμενος όχι γιατί εκτίω ποινή για κάποια πράξη, αλλά προληπτικά, καθώς η αστυνομία σκέψης έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος νέων αδικημάτων, χωρίς τον χρονικό ορίζοντα κάποιου δικαστηρίου όπου θα κριθούν γεγονότα.

Στην περίπτωσή μου όμως, αυτό που δεν ανέμενα ήταν το σκεπτικό των δικαστών, οι οποίοι παραποιούν τα λόγια μου γράφοντας ότι δικαιολόγησα την πράξη της ληστείας γενικώς και αορίστως ενώ εγώ ήμουν συγκεκριμένος όταν ερωτήθηκα σχετικά, κάνοντας ηθική διάκριση μεταξύ στοχευμένης ληστείας τράπεζας και μη στοχευμένης ληστείας όπως π.χ. περαστικών ανθρώπων. Οι συγκεκριμένοι δικαστές, ως άλλη αστυνομία σκέψης πιθανόν να διέτασσαν και τη σύλληψη του Μπέρτολτ Μπρεχτ που τόλμησε να αναρωτηθεί “Τι είναι η ληστεία τράπεζας μπροστά στην ίδρυση της”. Επίσης η δικαστική αλχημεία των εν λόγω δικαστών, προκειμένου να δικαιολογήσει την άσκοπη και αδικαιολόγητη παράταση της κράτησής μου επ’ αόριστον, τους οδηγεί σε ένα αντιφατικό σκεπτικό. Από τη μία αναφέρουν πολλές φορές ότι δεν αποποιήθηκα τις επιλογές μου, ούτε φυσικά ότι είμαι αναρχικός (που αποδεικνύει τουλάχιστον την ειλικρίνεια μου και τη συνέπεια μου ως προς τα λεγόμενά μου καθώς δεν σκοπεύω να υπογράψω δήλωση μετανοίας) και από την άλλη αναφέρουν ότι η επιδειχθείσα καλή διαγωγή μου στη φυλακή είναι κατ’ επίφαση καλή και την αποδίδουν σε λόγους προσχηματικούς.

Οι δικαστές του συμβουλίου Άμφισσας, είχαν κάθε δυνατότητα που τους δίνει ο νόμος να με κρατήσουν επιπλέον στη φυλακή, αλλά επέλεξαν να με προσβάλουν και να με ρίξουν στο ίδιο επίπεδο με αυτό της δικαστικής μαφίας, που για όλη τη συστημική αδικία που προκλητικά βαφτίζουν δικαιοσύνη βασίζονται σε φθηνά προσχήματα.

Για τους λόγους αυτούς δημοσιεύω αυτή τη δικαστική αυθαιρεσία σε βάρος μου. Όσον αφορά εμένα γνωρίζω ότι δεν με λένε Κορκονέα, δεν εκτελώ 15χρονους, δεν φοράω στολή, δεν λαδωνόμουν από φαρμακευτικές σε κάποιο υπουργείο, δεν τα παίρνω από μεγαλοδικηγόρους για να απελευθερώνω βιαστές και να βάζω υπουργικές διώξεις στο αρχείο ενώ εξαντλώ την αυστηρότητα μου σε ορισμένους φτωχοδιαβόλους, δεν είμαι νεοναζί ούτε παιδί του συστήματος, δεν είμαι βιαστής ούτε γυναικοκτόνος, γι’ αυτό δεν πρόκειται να έχω καμία επιεική μεταχείριση (όπως ποτέ δεν είχα μέχρι στιγμής). Αντίθετα είμαι όμηρος της δικαστικής μαφίας, μέχρι να κρίνει κάποιος δικαστής ότι πληρώ τις αόριστες “ουσιαστικές προϋποθέσεις”.

Επ’ αόριστον φυλακισμένος Γιάννης Μιχαηλίδης,

Φυλακές Μαλανδρίνου

Μοιραστείτε το άρθρο