Άνοιξαν το Λοιμωδών Σήμερα! – Φωτογραφίες/Βίντεο

Οι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΙΑ συγκεντρωμένοι έξω από το Λοιμωδών άνοιξαν την καγκελόπορτα της εισόδου, σε μία συμβολική κίνηση που δηλώνει την απαίτηση των κατοίκων της πόλης να ανοίξει το κλειστό από το 2013 νοσοκομείο. Εν μέσω πανδημίας με το ΕΣΥ να έχει ξεπεράσει τα όριά του και την κυβέρνηση να παραμένει αδρανής, με στόχο την υποτίμηση του δημόσιου συστήματος υγείας και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του, συλλογικότητες και κάτοικοι της πόλης της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους ώστε να ανοίξει ξανά το νοσοκομείο Λοιμωδών.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης καλούσε σήμερα στις 12 για συγκέντρωση και συνέλευση για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή όπου συλλογικότητες, δημοτικές κινήσεις και κάτοικοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη συμμετοχή.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ και ΒΙΝΤΕΟ


Δηλώσεις του Δημήτρη Ζερβουδάκη εκ μέρους του Σωματείου Μουσικών Βορείου Ελλάδος

Συνέλευση 

Την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση.

Στη συζήτηση για τη διοργάνωση συναυλίας, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης από το σωματείο μουσικών Β.Ελλάδος δεσμεύτηκε ότι θα στηθεί εντός του Λοιμωδών συναυλία μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Άνοιγμα του νοσοκομείου Λοιμωδών και δράσεις στον προαύλιο χώρο


https://new.infolibre.gr/2021/11/27/sygkentrosi-syneleysi-gia-to-anoigma-toy-loimodon-tin-kyriaki-28-11-stis-12-00-exo-apo-to-kleisto-nosokomeio/

 

Μοιραστείτε το άρθρο