Ο ΣΥΒΧΨΑ εύχεται για τη νέα χρονιά και ζητάει τη στήριξη του σωματείου

Ενισχύστε / στηρίξτες τον Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής

Τώρα στις γιορτές και μπροστά στη νέα χρονιά ο ΣΥΒΧΨΑ περιμένει το “δωράκι” του

Συναδέλφισσα, συνάδελφε… εργαζόμενες, εργαζόμενοι

πολλές ευχές για τις γιορτές και για τη νέα χρονιά.

Ευχόμαστε και παράλληλα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, ώστε το 2024 να είναι μια καλή χρονιά για όλους/ες τους εργαζόμενους/ες. Ας προσπαθήσουμε με συλλογικό αγώνα και με συναδελφική αλληλεγγύη, ώστε το 2024 να είναι χρονιά ειρήνης και όχι πολέμου, να είναι χρονιά κοινωνικής ευημερίας και όχι κοινωνικής εξαθλίωσης.

Ας παλέψουμε για να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, για να σταματήσει ο βομβαρδισμός και η στρατιωτική επιχείρηση ενάντια στην Γάζα.

Ο Σύλλογός μας είναι απαραίτητο εργαλείο, ώστε οι εργαζόμενοι στον κλάδο συνολικά αλλά και σε κάθε ξεχωριστή επιχείρηση να μπορέσουμε να περιφρουρήσουμε και να διευρύνουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα. Για να γίνει κατορθωτό αυτό, χρειάζεται ο Σύλλογος να μαζικοποιηθεί και να δυναμώσει. Κανένας εργαζόμενος στον Κλάδο Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων δεν πρέπει να μένει έξω από το κλαδικό σωματείο, τον ΣΥΒΧΨΑ. Ο καθένας μόνος του είναι αδύναμος, όλοι μαζί είμαστε δύναμη.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε… εργαζόμενες, εργαζόμενοι

ο Σύλλογός μας χρειάζεται και την οικονομική μας στήριξη. Οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια, έχει «χτυπήσει» και το Ταμείο του Συλλόγου μας. Πιο δύσκολα καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε στα έξοδα που τρέχουν (ενοίκιο, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, έντυπα, δικαστικά κ.ά.). Το Ταμείο του Συλλόγου ζορίζεται. Χρειάζεται να το ανακουφίσουμε και με έκτακτα μέτρα… αλλά και με το σταθερό και το πιο κύριο: την ετήσια συνδρομή του κάθε μέλους.

Ο Σύλλογός μας βρίσκεται σε διαδικασία μετεγκατάστασης σε νέα γραφεία και αυτό θα επιβαρύνει το Ταμείο μας.

Τα νέα μας γραφεία φιλοδοξούμε να είναι κατάλληλα και να διευκολύνουν τη λειτουργία και τις δράσεις μας. Ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει και με τον τωρινό μας χώρο, πέρα από τη λειτουργία του ΣΥΒΧΨΑ θα στεγάσουν μια σειρά εκδηλώσεις, συζητήσεις, συναντήσεις που απευθύνονται σε όλους τους εργαζόμενους. Θα στεγάσουν συσκέψεις συντονισμού των σωματείων και των συλλογικοτήτων του μαχητικού συνδικαλισμού.

Συνάδελφε, -ισσα,

τώρα μπροστά στη νέα χρονιά φρόντισε να πληρώσεις ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο Σύλλογο. Ταυτόχρονα ο Σύλλογος περιμένει το «γιορτινό δωράκι του»…. την έκτακτη εισφορά σου. Μην διστάσεις να συνεισφέρεις. Αυτό το «δωράκι» θα πιάσει τόπο, θα πάει για καλό σκοπό!

Ο Σύλλογός μας δεν έχει άλλους πόρους πέρα από τις συνδρομές των μελών του (τα 15 ευρώ το χρόνο) και τις εισφορές των μελών και των φίλων του.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον Κλάδο να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του Συλλόγου για να φτάσουν συνδρομές και εισφορές στο Σύλλογο.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να στηρίξει οικονομικά το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής (ΣΥΒΧΨΑ), βοηθώντας τον έτσι στον διαρκή αγώνα του ως ταξικό αγωνιστικό σωματείο.

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 137/769971-92

IBAN: GR9001101370000013776997192

Το σωματείο για να είναι δυνατό, πρέπει να είναι και οικονομικά δυνατό (και οικονομικά ανεξάρτητο)

Και πάλι πολλές ευχές για τις γιορτές και καλή χρονιά!

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΧΑΡΤΟΥ – ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΥΒΧΨΑ)

Μοιραστείτε το άρθρο