Παρέμβαση και ενημέρωση από μέλη συλλογικοτήτων, οργανώσεων και της Παλαιστινιακής Κοινότητας στην Αριστοτέλους

Παρέμβαση με μοίρασμα εκατοντάδων κειμένων στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” που έχει στήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος του Αγάλματος του Βενιζέλου, πραγματοποιήσαν σήμερα (Πέμπτη 28/12) μέλη οργανώσεων και συλλογικοτήτων καθώς και της Παλαιστινιακής Κοινότητας της πόλης.
Με τη σφαγή στη Γάζα να συνεχίζεται υπό την επίβλεψη, τη στήριξη αλλά και την ανοιχτή συνενοχή των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, με την Ελλάδα να επιμένει στη -στρατηγικού χαρακτήρα- συνεργασία της με το κράτος του Ισραήλ δεν υπάρχουν περιθώρια υποχώρησης.
Οφείλουμε να διδαχθούμε από τη μετωπική, πολύμορφη και επίμονη δράση των οργανώσεων της αντίστασης αλλά και της ίδιας της πάλης του παλαιστινιακού λαού που κρατάν τη φωτιά αναμμένη για λογαριασμό των λαών όλου του πλανήτη.
Να γίνουμε η φωνή των Παλαιστινίων στα δυτικά μετόπισθεν, να μείνουμε στους δρόμους, να πάρουμε νέες πρωτοβουλίες και να συντονίσουμε νέες δράσεις αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα τους και να οξύνουμε την αντιιμπεραλιστική πάλη στη χώρα που ζούμε.
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!
Μοιραστείτε το άρθρο