Στόχος της κλιμάκωσης της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού!

Είναι η ώρα της αλληλεγγύης των λαών

Η νέα κλιμάκωση από την Κυριακή της ισραηλινής επέμβασης στην Γάζα, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει πια τους 15.000, σύμφωνα με την παλαιστινιακή αντίσταση, ενώ το 70% είναι άμαχοι, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο στόχος του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ είναι η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού και η κατάκτηση της Γάζας. Οι απειλές του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου κατά του Λιβάνου και η κλιμάκωση της βίας του Ισραήλ και στη Δυτική Όχθη φανερώνουν τα ισραηλινά σχέδια για νέες προσαρτήσεις, νέα προσφυγιά του παλαιστινιακού λαού, νέες εκατόμβες θυμάτων από αμάχους, κυρίως νέους και παιδιά, το μέλλον της Παλαιστίνης.

Οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ στηρίζουν την δράση του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ με όλα τα μέσα με απώτερο στόχο τον γεωστρατηγικό έλεγχο της Μέσης Ανατολής, τις ενεργειακές πηγές και δίκτυα. Η ενεργός εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης με πολιτική στήριξη, εξοπλισμό, στρατιωτική συνεργασία για να διασφαλίσει μερίδιο στα κέρδη για λογαριασμό της ελληνικής αστικής τάξης την κάνει συνένοχο στο έγκλημα.

Οι λαοί έχουν πάρει θέση, είναι δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης και το δικαίωμα του να ζήσει ελεύθερος. Η αλληλεγγύη των λαών και ο αγώνας ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και την ελληνική εμπλοκή είναι ώρα να δυναμώσει. Να μην αφήσουμε το λαό της Παλαιστίνης μόνο! Μαζική και πολύμορφη δράση αλληλεγγύης τώρα. 

Το εργατικό λαϊκό κίνημα, η νεολαία, οι φορείς και οι μαχόμενες δυνάμεις της κοινωνίας, ο κόσμος του πολιτισμού και της διανόησης να στηρίξει το αίτημα για λευτεριά στην Παλαιστίνη, για τερματισμό της δράσης του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ, της ιμπεριαλιστικής επέμβασης και της ελληνικής συμμετοχής.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μοιραστείτε το άρθρο