Αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων καταγγέλει ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονηθέντος Χρήστου Μιχαλόπουλου, του 17χρονου Ρομ τον οποίο πυροβόλησε αστυνομικός το βράδυ του Σαββάτου στη Βοιωτία. Η τοποθεσία που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό ο 17χρονος, πλύθηκε, η θέση του οδηγού καθαρίστηκε και ο ίδιος ο δράστης του περιστατικού είχε τοποθετηθεί ως υπεύθυνος φύλαξης της τοποθεσίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου Ιωάννη Μπαγκαγιάννη, ο χώρος της δολοφονίας πλύθηκε πριν φτάσει η Σήμανση για τη συλλογή των στοιχείων και καθαρίστηκε η θέση του οδηγού που καθόταν ο 17χρονος ώστε να καθίσει ο νέος οδηγός για να μεταφέρουν τη σορό του δολοφονηθέντα, με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν αποδεικτικά στοιχεία όπως ίχνη αίματος και δακτυλικά αποτυπώματα. Μέχρι να εμφανιστεί η Σήμανση στην τοποθεσία ο κατηγορούμενος αστυνομικός είχε τοποθετηθεί ως υπεύθυνος φύλαξης του χώρου.

Σύγχυση επικρατεί στην κυβέρνηση και την ΕΛ.ΑΣ. μετά τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας και προσπαθώντας να αποφύγουν τις άμεσες εξηγήσεις προχωρούν στη γνωστή τακτική της αναφοράς της έρευνας εν εξελίξει. Αναβρασμός επικρατεί σε οικισμούς Ρομ σε όλη τη χώρα μετά την τρίτη δολοφονία νεαρού Ρομ από την αστυνομία.

 

Μοιραστείτε το άρθρο