Αντιφασιστική μηχανοκίνητη πορεία – κάλεσμα για την πορεία για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Αντιφασιστική μηχανοκίνητη πορεία προπαγάνδισης – κάλεσμα για την αυριανή πορεία για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής. Συμμετείχαν αντιφασίστες και αντιφασίστριες με 10 αυτοκίνητα των 4 ατόμων και 35 μηχανές των 2 ατόμων. Με αφετηρία την περιφερειακή οδό, διέσχισαν όλες τις δυτικές συνοικίες πετώντας τρικάκια και φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα σε Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Αμπελόκηπους, Ξηροκρήνη, άνω κέντρο Θεσσαλονίκης και κατέληξαν στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Αντιφασιστική μηχανοκίνητη πορεία προπαγάνδισης – κάλεσμα για την αυριανή πορεία για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του…

Posted by infolibre – Συνεργατική για την ανεξάρτητη ενημέρωση και επικοινωνία on Sunday, September 17, 2023

 

Αντιφασιστική μηχανοκίνητη πορεία προπαγάνδισης – κάλεσμα για την αυριανή πορεία για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής. Συμμετείχαν αντιφασίστες και αντιφασίστριες με 10 αυτοκίνητα των 4 ατόμων και 35 μηχανές των 2 ατόμων. Με αφετηρία την περιφερειακή οδό, διέσχισαν όλες τις δυτικές συνοικίες πετώντας τρικακια και φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα σε Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Αμπελόκηπους, Ξηροκρήνη, άνω κέντρο Θεσσαλονίκης και κατέληξαν στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Ολόκληρη η διαδρομή της αντιφασιστικής μηχανοκίνητης πορείας στις δυτικές συνοικίες από την αφετηρία μέχρι τη λήξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Posted by infolibre – Συνεργατική για την ανεξάρτητη ενημέρωση και επικοινωνία on Sunday, September 17, 2023

 

Μοιραστείτε το άρθρο