Κάλεσμα για συγκεντρώσεις για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon, Τετάρτη 6/9

Ηράκλειο, 19:00 στα Λιοντάρια

Άγιος Νικόλαος, 19:00 στην κεντρική πλατεία

Θεσσαλονίκη, 20:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου


Καλείται συγκέντρωση, σήμερα Τετάρτη 6/9 στις 19.00 στα λιοντάρια για τη δολοφονία στο Blue Horizon της ΑΝΕΚ στο λιμάνι του Πειραιά

Αναρχικές/οι Ηράκλειο Κρήτης


Παράλληλα συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο στις 19:00 στην κεντρική πλατεία.

lightbox placeholder


Θεσσαλονίκη, 20:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου

Δικά τους τα κέρδη δικοί μας οι νεκροί

Τα ξημερώματα της 6/9 μία ακόμα βάναυση δολοφονία έρχεται να συμπληρώσει την λίστα με τα δεκάδες εγκλήματα των κερδοσκόπων καθαρμάτων. Ο Αντώνης Καρυώτης βρήκε τον θάνατο πέφτοντας στην θάλασσα και χωρίς να έχει την παραμικρή βοήθεια από το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon- που ανήκει στον όμιλο Attica Group-αφού όντας οι ίδιοι αυτουργοί αυτής της δολοφονίας παρέμειναν αμέτοχοι να κοιτάζουν το θύμα τους να πνίγεται και στη συνέχεια απέπλευσαν δια βεβαίνοντας μάλιστα τους υπόλοιπους επιβάτες πως το πλήρωμα δεν φέρει καμία ευθύνη για το συμβάν.

Η δολοφόνια του Αντώνη, όπως αυτή του Θανάση Καναούτη που σκοτώθηκε από μπράβους ελέγκτές του ΟΑΣΑ, όπως οι κρατικές δολοφονίες των μεταναστών στο Αιγαίο πέλαγος και στον φράχτη του Έβρου, η δολοφονία 57 ανθρώπων στα Τέμπη και τα δεκάδες «εργατικά ατυχήματα» έρχονται για άλλη μιά φορά για να βεβαιώσουν αυτό για το οποίο ο κόσμος του αγώνα μιλάει συνεχώς-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ. Το αίμα των νεκρών ανθρώπων της τάξης μας ζητάει εκδίκηση.

Να σταθούμε απέναντι στις επιχειρήσεις που πουλάνε εισιτήρια θανάτου,στα κρατικά καθάρματα που για ακόμη μιά φορά ρίχνουν την ευθύνη στο ίδιο το θύμα και στους ένστολους και μή μπράβους τους που δολοφονούν ανθρώπους γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να υποστούν καμία συνέπεια.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ- ΜΜΕ

ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Συγκέντρωση-Πορεία: Τετάρτη 6/9 20:00, Άγαλμα ΒενιζέλουΜοιραστείτε το άρθρο