Αντιφασιστική παρουσία στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Δευτέρα 17/7 στις 8:30 στο Εφετείο Αθηνών

Δευτέρα 17 Ιούλη, 8.30πμ, Εφετείο, Λ.Αλεξάνδρας

Η δίκη της Χρυσής Αυγής σε β’ βαθμό στο Εφετείο συνεχίζεται την Δευτέρα 17 Ιούλη και είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά τις βουλευτικές εκλογές. Θα εξετάσει μάρτυρες των επιθέσεων κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και ενός ακόμη για την υπόθεση των Αιγυπτίων αλιεργατών.

Το αντιφασιστικό κίνημα μετά την είσοδο στη Βουλή των Σπαρτιατών του Κασιδιάρη που τους άνοιξε το δρόμο η ΝΔ με τις ρατσιστικές της πολιτικές και με τις μεθοδεύσεις των τροπολογιών αναθέτοντας στο Άρειο Πάγο την δικαιοδοσία έγκρισης η μη συμμετοχής συνδυασμών στις εκλογές, χρειάζεται να εντείνει την πάλη του.

Είναι ώρα να ξεδιπλώσουμε μια δυναμική μάχη για να μην υπάρξει καμία κανονικοποίηση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με το μανδύα του μορφώματος των Σπαρτιατών του Κασιδιάρη. Να μην επιτρέψουμε να υποβαθμιστεί η δίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής, να πέσουν στα μαλακά και να ξαναπάρουν το πράσινο φως με γρήγορες αποφυλακίσεις για να σπέρνουν το τρόμο στις γειτονιές με τάγματα εφόδου. Ήδη, φασιστοειδή έχουν ξεκινήσει τις επιθέσεις κατά μεταναστών σε γειτονιές όπως στα Σεπόλια και το Περιστέρι.

Η κυβέρνηση της ΝΔ στρώνει το δρόμο στους φασίστες με την χυδαία επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών του Λιμενικού για το ναυάγιο και τη μαζική δολοφονία των 600 προσφύγω στη Πύλο, με την Αστυνομία να δολοφονεί πρόσφυγα στη Λάρισα ξανά με σφαίρες όπως στην περίπτωση των Ρομά Σαμπάνη και Φραγκούλη στη Λάρισα.

Να μην επιτρέψουμε να γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής πλυντήριο για τα εγκλήματα των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής και βήμα προπαγάνδας των Σπαρτιατών του Κασιδιάρη.

Η μεγαλειώδης κινητοποίηση στα Χανιά κατά της απόπειρας των Σπαρτιατών να εμποδίσουν το Pride έδειξε ότι το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει.

Καλούμε στην Ανοιχτή Σύσκεψη για την δράση του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος την Δευτέρα 17 Ιούλη στις 7μμ στο πολυχώρο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5.

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της ΧΑ, μπλόκο στους Σπαρτιάτες του Kασιδιάρη, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες!

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Μοιραστείτε το άρθρο