Τριήμερο για την υπεράσπιση των βουνών και των νερών των Αγράφων, Παρασκευή 14 με Κυριακή 16 Ιουλίου

14, 15 και 16 Ιουλίου, τρεις ημέρες συζητήσεων και δράσεων για την υπεράσπιση των βουνών και των νερών των Αγράφων. Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!

Παρασκευή 14 Ιουλίου

6.30 μ.μ., Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς.

Γνωριμία και ενημέρωση για το πρόγραμμα του τριημέρου (από την Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και στα Αιολικά στα Άγραφα). Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

Σάββατο 15 Ιουλίου

9.30 π.μ., Γέφυρα Κερασιάς.

Πεζοπορία στον ποταμό Κερασιώτη, στον τόπο της καταστροφής από το μικρό υδροηλεκτρικό εργοστάσιο.

7 μ.μ., Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς.

Εκδήλωση: χρονικό αγώνα για την υπεράσπιση των Αγράφων και των αγωνιστών (από την Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και στα Αιολικά στα Άγραφα).

7.30 μ.μ., Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς.

Εκδήλωση: Ιστορίες του νερού. Μια διαδρομή μέσα στις περιφράξεις του (από την Συνέλευση για την υπεράσπιση των βουνών).

8.30 μ.μ., Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς.

Συντονισμός κινημάτων ενάντια στην πράσινη ανάπτυξη (από την Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και στα Αιολικά στα Άγραφα).

Κυριακή 16 Ιουλιου

8 π.μ., ξενοδοχείο Μοντανέμα.

Πεζοπορία υπεράσπισης της Καζάρμα, όπου έχει δοθεί άδεια εγκατάστασης 9 ανεμογεννητριών.

* Και τις τρεις ημέρες θα υπάρχει δυνατότητα κατασκήνωσης στο προαύλιο του Πολιτιστικού κέντρου Κερασιάς. Η Κερασιά είναι ένα χωριό της λίμνης Πλαστήρα, “κρεμασμένο” στις πλαγιές της Καζάρμα. Απέχει 25 λεπτά οδήγησης από την Καρδίτσα, ακολουθώντας τον βασικό οδικό άξονα πρόσβασης στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης. Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 698 37 93 236 και στα email anoixthsyneleysh@gmail.com, yperaspisivounon2019@gmail.com.

Μοιραστείτε το άρθρο