Παράσταση *People, Places and Things* του Duncan Macmillan από την Θεατρική Ομάδα Φυσικού… μετ΄ εμποδίων

Σήμερα το βράδυ έχουμε πρεμιέρα για το έργο μας, People, Places & Things…. ΜΑΛΛΟΝ!
Ερχόμενοι σήμερα στο αμφιθέατρο Εμπειρίκος, στη Σχολή Θετικών Επιστημών, τον χώρο που κάνουμε πρόβες και θα ανεβάσουμε την παράστασή μας, βρήκαμε χωμένο στην κλειδαριά του αποθηκευτικού μας χώρου ένα μικρό κομμάτι ξύλο! Πράγμα που καθιστά αδύνατη την πρόσβασή μας σε όλα μας τα σκηνικά, αντικείμενα και ρούχα.
Είμαστε εξοργισμένοι και απογοητεύμενοι με την επίδειξη αντικοινωνικής συμπεριφοράς από όποιο άτομο σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Αναρωτιόμαστε μάλιστα αν πρόκειται για ατομικότητα από τον χώρο του πανεπιστημίου, το οποίο μονίμως προσπαθεί να μας πετάξει έξω από τον χώρο, ιδιαίτερα τα τελευταία 3-4 χρόνια. Είναι τραγικό να εχθρεύεται κανείς μια ερασιτεχνική, φοιτητική, θεατρική ομάδα που προσπαθεί να προσφέρει δωρεάν θέατρο στο πανεπιστήμιο και στους ανθρώπους του.
Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση στον αποθηκευτικό μας χώρο ώστε να διεξαχθεί κανονικά η προγραμματισμένη μας παράσταση, για την οποία δουλεύουμε πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες, βάζοντας χρήματα από το υστέρημά μας και λειτουργώντας μονάχα μεταμεσονύχτιες ώρες ώστε να μην παρεμποδίζουμε τη λειτουργία του πανεπιστημίου.
Δεν έχουμε λόγια. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείχνετε την γνώμη σας για τις αυτοργανωμένες καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες του πανεπιστημίου.

Θ Ο Φ – Θεατρική Ομάδα Φυσικού

Σήμερα το βράδυ έχουμε πρεμιέρα για το έργο μας, People, Places & Things…. ΜΑΛΛΟΝ!

Ερχόμενοι σήμερα στο αμφιθέατρο…

Posted by Θ Ο Φ – Θεατρική Ομάδα Φυσικού on Friday, June 9, 2023

https://www.facebook.com/events/1326220301435926/1326220304769259/?ref=newsfeed

Μπορεί να είναι γραφικό 13 άτομα και κείμενο που λέει "H ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ RGINLDENI PEOPLE PLACES THINGS THIN ΤΟΥ DUNCAN 09, 10&11 ΙΟΥΝΙΟΥ 21:30 MACMILLAN ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ"

Μοιραστείτε το άρθρο