ΓΑΛΛΙΑ:
SOUTIEN812 – Υποστήριξη στους συλληφθέντες της 5ης Ιουνίου 2023

Στις 8 Δεκεμβρίου 2020, 9 σύντροφοι απήχθησαν βίαια από την DGSI. Μεταφέρθηκαν, με καλυμένα τα κεφάλια τους, στις εγκαταστάσεις της DGSI για να υποστούν πολιτική ανάκριση.

Κάθε φορά που υπάρχει μια νέα σύλληψη στο χώρο μας, νιώθουμε το ίδιο συναίσθημα που βιώσαμε την πρώτη μέρα της υπόθεσης της 8ης Δεκεμβρίου, ως συγγενείς και υποστηρικτές. Ακατανόητο, φόβο, οργή!

Θα θέλαμε να απευθύνουμε τις θερμότερες σκέψεις μας στους συντρόφους μας που βρίσκονται υπό αστυνομική κράτηση. Επειδή με κάθε κύμα καταστολής διακυβεύεται ένα μέρος του μέλλοντος των αγώνων μας. Και επειδή η αλληλεγγύη είναι το πρώτο από τα όπλα μας.

Οι συλλήψεις αυτές μας αφορούν ιδιαίτερα επειδή λαμβάνουν χώρα σε όλη τη χώρα, σε ένα ευρύ φάσμα ακτιβιστικών κύκλων, που όλοι τους έχουν κοινό χαρακτηριστικό, την πολιτική δέσμευση ενάντια στην καταστροφή της ζωής.

Η SDAT και η DGSI, που μοιράζονται τις ίδιες εγκαταστάσεις, είναι οι δύο ένοπλες όψεις του ίδιου νομίσματος. ένοπλες πλευρές του ίδιου νομίσματος. Πρόκειται για τις ειδικές δυνάμεις του υπουργείου Εσωτερικών και οι δύο υποταγμένες στο φασιστικό σχέδιο του Νταρμανέν και του γαλλικού κράτους.

Αυτό το σχέδιο είναι σαφές: να καθαρίσει το κοινωνικό σώμα από κάθε μορφή διαφωνίας χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του : την αστυνομία, τη δικαιοσύνη… τις φυλακές, τις πολιτοφυλακές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για περισσότερα από δύο χρόνια, καταγγέλλουμε την αφομοίωση του πολιτικού ακτιβισμού με την τρομοκρατία, μέσω των μέσων ενημέρωσης, όπως :”υπεραριστερά”, “οικολογική τρομοκρατία”, “ισλαμοαριστερισμός”, κ.λπ.

Η υπόθεση της 8ης Δεκεμβρίου θεωρείται ως μια αποτυχημένη επίθεση της υπεραριστεράς. παρόλο που η έρευνα έδειξε ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο και καμία ομάδα δεν είχε σχηματιστεί.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πραγματική βία – αυτή της διαιώνισης της λεηλασίας του πλανήτη και της υποδούλωσης της ανθρωπότητας – δεν θα αποτραπεί ποτέ από καμία κυβέρνηση, κανένα δικαστήριο κανένα νόμο ! Μόνο εμείς μπορούμε να της βάλουμε ένα τέλος, εδώ και τώρα!

Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε όλα τα θύματα της αυτού του πολιτικού πολέμου:

Αλληλεγγύη στους Κούρδους ακτιβιστές που έχουν κατασταλεί σκληρά από την αντιτρομοκρατική δικαιοσύνη, ενώ ο Ερντογάν συνεχίζει την πολιτική του πολιτική γενοκτονίας στο Κουρδιστάν.

Αλληλεγγύη σε όσους κατηγορούνται στις 15 Ιουνίου 2021 στην περιοχή Limousin της Γαλλίας που θεωρούνται ύποπτοι πως πρόσφεραν σε ένα εκατομμύριο Γάλλους λίγες μέρες χωρίς τηλεόραση.

Αλληλεγγύη στον συνάδελφο αναρχικό Ιβάν, ο οποίος συνελήφθη από την SDAT στο Villepinte για τον εμπρησμό οχημάτων διπλωματών.

Αλληλεγγύη στον Kamel Daoudi, που τέθηκε σε ισόβιο κατ’ οίκον περιορισμό για να ικανοποιήσει το τις βασανιστικές παρορμήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αλληλεγγύη στον Boris, ο οποίος αποτελεί στόχο αντιτρομοκρατικής έρευνας για τον εμπρησμό μιας κεραίας 5G στην Besançon.

Αλληλεγγύη στον S, που συνελήφθη στη Λιμόζ και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης για εμπρησμό οχημάτων της χωροφυλακής.

Και, γενικότερα, αλληλεγγύη σε όλους όσους στοχοποιούνται από πληροφορίες, την παρακολούθηση και την αντιτρομοκρατία τα τελευταία χρόνια.

Απαιτούμε την πλήρη αθώωση των κατηγορουμένων της 8ης Δεκεμβρίου, η δίκη των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η DGSI ζήτησε από τα άτομα που κατηγορούνται στις 8 Δεκεμβρίου: “Ποια όρια μπορούν να τεθούν στη χρήση βίας;

Φαίνεται ότι οι ίδιοι έχουν βρει απολύτως την απάντηση.

Soutien812.

Απόδοση στα ελληνικά Ν.

ΠΗΓΗ: https://soutien812.blackblogs.org/

Έκκληση για στήριξη μετά το κύμα συλλήψεων στη Γαλλία σε σχέση με τη διάλυση εργοστασίου της Lafarge

Μοιραστείτε το άρθρο