Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία! συγκέντρωση σε γραφεία fund στη Λέοντος Σοφού 18, Τρίτη 14/3 στις 11:00

Ενώ το έγκλημα στα Τέμπη δεν φεύγει από τη σκέψη μας, η επίθεση στη στέγη δεν παύει να απειλεί τους συμπολίτες μας! Για άλλη μια φορά καλούμαστε να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας και να βάλουμε φρένο στον πλειστηριασμό που έχει δρομολογηθεί για την κατοικία μιας οικογένειας στις λαϊκές γειτονιές δυτικών συνοικιών.
Αύριο Τρίτη, 13/03/2023, στις 11 πμ, συγκεντρωνόμαστε έξω από τα γραφεία του fund που έχει αναλάβει την υπόθεση, στη Λέοντος Σοφού 18, για να στηρίξουμε την οικογένεια που διεκδικεί την άρση του πλειστηριασμού ως ευάλωτο νοικοκυριό!
Η Πόλη Ανάποδα

Συνάδελφοι/σσες συνταξιούχοι της ”ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία!
🏘️Ενώ το έγκλημα στα Τέμπη δεν φεύγει από τη σκέψη μας, η επίθεση στη στέγη δεν παύει να απειλεί τους συμπολίτες μας! Για άλλη μια φορά καλούμαστε να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας και να βάλουμε φρένο στον πλειστηριασμό που έχει δρομολογηθεί για την κατοικία μιας οικογένειας στις λαϊκές γειτονιές δυτικών συνοικιών.
📍 Αύριο Τρίτη,14/3/23 στις 11 πμ, συγκεντρωνόμαστε έξω από τα γραφεία του fund που έχει αναλάβει την υπόθεση, στη Λέοντος Σοφού 18, για να στηρίξουμε την οικογένεια που διεκδικεί την άρση του πλειστηριασμού ως ευάλωτο νοικοκυριό!
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Σωματείο Συνταξιούχων “Η Συσπείρωση”
Μοιραστείτε το άρθρο