Κινητοποιήσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με το επίσημο άνοιγμα των σχολών, Δευτέρα 3/10

-Συγκέντρωση στην Πρυτανεία στις 12:00

-Μικροφωνική συγκέντρωση στις 12:00 στην είσοδο του Πολυτεχνείου

Οι σχολές και τα τμήματα ανοίγουν και επίσημα για τη νέα χρονιά και οι φοιτητές/τριες καθώς και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού αρνούμενοι να κάνουν μαθήματα μέσα σε μία συνθήκη αστυνομοκρατίας και με την κυβερνητική πολιτική να στοχεύσει στην υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης, προχωρούν σε κινητοποιήσεις.


ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ!
Ολόκληρη η ακαδημαϊκή κοινότητα απαιτεί να αποχωρήσουν τώρα τα ΜΑΤ από το ΑΠΘ. Η κυβέρνηση που προχωρά με την εφαρμογή του εμπνευσμένου από την χούντα νόμου Κεραμέως και ο Παπαϊωάννου που έχει κάνει το ΑΠΘ πειραματόζωο της εφαρμογής αυτού του νόμου με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά σε όλους μας… Θα μας βρουν απέναντι τους!
Με αποκορύφωμα την επίθεση σε 5.000 πολίτες στην συναυλία του θ.παπακωνσταντινου αλλά και τους καθημερινούς τραμπουκισμούς φοιτητών, το ξύλο, τα χημικά ακόμα και μέσα σε αίθουσες και βιβλιοθήκες, τις συλλήψεις συναδέλφων μας με κατασκευασμένα κατηγορητήρια κ.α , έχουμε δεί τι πάει να πει αστυνομία μέσα στις σχολές μας και δεν το ανεχόμαστε.
Αύριο μαζί με τους καθηγητές που απεργούν, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να αρχίσει η χρονιά και να ανοίξει το πανεπιστήμιο με τα ΜΑΤ να είναι μέσα, θα είμαστε κι εμείς, οι φοιτητές, που 2 χρόνια τώρα εμποδίζουμε στην πράξη την εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας και την μετατροπή των σχολών μας σε φυλακές με κάμερες και τουρνικε.
ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 16/9
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΎΤΑΝΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ

 

AΡΠΑ ΕΑΑΚ


Μικροφωνική Συγκέντρωση με το άνοιγμα των σχολών, Δευτέρα 03/10 και ώρα 12:00 στην είσοδο του Πολυτεχνείου.

ΚΑΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ 4777
ΚΑΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΕΣΤΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ

Αυτοοργανωμένο σχήμα αρχιτεκτονικής

Μοιραστείτε το άρθρο