Μικροφωνική Συγκέντρωση μετά από πληροφορία για επικείμενη επέμβαση στη γειτονιά των Προσφυγικών, Σάββατο 10/9 στις 19:00 στο Κοινωνικό Κέντρο Κοινότητας Κατειλημμένων Προσφυγικών

Σάββατο 10/9 στις 19:00 μικροφωνική συγκέντρωση επί της Λ. Αλεξάνδρας

Σύμφωνα με πληροφορία που μας ήρθε σήμερα το απόγευμα μέσω κρατικών δομών, επίκειται επέμβαση στη γειτονιά των Προσφυγικών μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (Δευτέρα 12/09). Ως μια αυτοοργανωμένη κοινότητα αγώνα και ως καταληψιακό εγχείρημα, είμαστε πάντα σε ετοιμότητα απέναντι στην απειλή της εκκένωσης, πολύ περισσότερο μετά από μια τέτοια πληροφορία, η οποία μας παρουσιάστηκε ως έγκυρη και ως τέτοια την αντιμετωπίζουμε. Καλούμε αλληλέγγυο κόσμο να είναι σε επαγρύπνηση και να πλαισιώσει την οργανωμένη περιφρούρηση της γειτονιάς από σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί στις 12:00. Ο κόσμος που θέλει να συμμετέχει στην περιφρούρηση θα μπορεί να συγκεντρώνεται στο κοινωνικό κέντρο των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας και Δέγλερη γωνία. Σε περίπτωση απόπειρας εκκένωσης, καλούμε επίσης αλληλέγγυο κόσμο να συγκεντρωθεί απέξω με σκοπό να εμποδίσει την επιχείρηση και να βγουν κείμενα αλληλεγγύης και στήριξης.Το κράτος εδώ και μια δεκαετία έχει βαλθεί να εξαφανίσει όλους τους απελευθερωμένους χώρους και τις καταλήψεις.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει εξαπολύσει μία ολομέτωπη επίθεση στους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους και είναι ακριβώς τέτοιες στιγμές που το κίνημα πρέπει να δείξει μία ενότητα απέναντι στον κοινό εχθρό, ώστε να εξαπολύσουμε από τη μεριά μας μια ολομέτωπη αντεπίθεση.

Από τη Ροζάβα μέχρι τη Χαλκιδική κι από τα Εξάρχεια μέχρι τους πανεπιστημιακούς χώρους, τα καταληψιακά εγχειρήματα και τις κοινότητες αγώνα, η δύναμή μας είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και η αυτοάμυνά μας.

ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΈΝΑ ΕΔΑΦΗ ΑΓΏΝΑ. ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

Μοιραστείτε το άρθρο