Ολονύχτια συγκέντρωση στον Ελαιώνα για μπλοκάρισμα της εκκένωσης, Τρίτη 30/8 στη 01:00

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30η Αυγούστου θα είναι η μέρα εκκένωσης. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παρευρεθούμε στο camp από το βράδυ της προηγούμενης (29/8) και να βοηθήσουμε τις μετανάστ(ρι)ες στην αποτροπή. Πέρα από την πολιτική στήριξη, καλούμε όλα τα αλληλέγγυα άτομα και συλλογικότητες να συμμετάσχουν στον αγώνα ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Αυτό από το οποίο θα κριθεί η έκβαση του αγώνα είναι η ενεργή συμμετοχή στο μπλοκάρισμα της εκκένωσης. Δεν υπάρχει ακριβής πληροφόρηση για το ποια ώρα θα έρθει η αστυνομία, επομένως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παρουσία όλη τη νύχτα.

Στηρίζουμε τον αγώνα των κατοίκων του Ελαιώνα ενάντια στον εκτοπισμό τους, παλεύουμε με κοινούς αγώνες ντόπιων-μεταναστριών για ανοιχτά σύνορα και νομιμοποίηση όλων, αξιοπρεπή στέγαση, εργασιακά δικαιώματα και υγειονομική περίθαλψη μέσα στις πόλεις. Η βίαιη εκκένωση του camp του Ελαιώνα από την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο και τον Δήμο Αθηναίων θα αποτραπεί! Όλες/α/οι στις 30/8 από τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και το πρωί της ίδιας στο camp του Ελαιώνα! Προετοιμαστείτε να βοηθείσετε στην αποτροπή της εκκένωσης!

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΕΞΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤ(ΡΙ)ΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝ

 

Ανοιχτή συνέλευση του Solidarity with migrants και άλλων ατόμων και συλλογικοτήτων για τη διοργάνωση δράσεων ακύρωσης της επικείμενης εκκένωσης του Ελαιώνα

Μοιραστείτε το άρθρο