Συγκέντρωση – Μικροφωνική για τον Πάνο Καλαϊτζή στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια των δράσεων για την άμεση απελευθέρωση του άδικα κρατούμενου Πάνου Καλαϊτζή στις φυλακές Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση – μικροφωνική στο άγαλμα Βενιζέλου το απόγευμα της Τρίτης 21/6.

Ο Πάνος Καλαϊτζής κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 11/2 μετά από μεθόδευση της αντιτρομοκρατικής και με μοναδικό στοιχείο τη φιλική του σχέση και την παραχώρηση του σπιτιού του σε συνάδελφό του. Πρόκειται για μία κρατική σκευωρία η οποία κρατά φυλακισμένο έναν άνθρωπο με την κατηγορία της εμπρηστικής επίθεσης στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο σπίτι της συντρόφου του και ουδεμία σχέση έχει με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Το Σάββατο 25/6 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την υπόθεσή του, τον τρομονόμο 187Α και τις προφυλακίσεις, στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera, “ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Ανθή Κ.)Δύο μέρες δράσεων αλληλεγγύης για την άμεση αποφυλάκιση του Πάνου Καλαϊτζή, Τρίτη 21/6 και Σάββατο 25/6

Μοιραστείτε το άρθρο