Θερινές αυτοοργανωμένες προβολές ταινιών στον κήπο, από Κυριακή 29/5 στο Υπόστεγο (Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης)

Θερινές αυτοοργανωμένες προβολές ταινιών στο Υπόστεγο για το επόμενο διάστημα:

Κυριακή 29/5
The Straight Story
(D. Lynch, 1999, 113′)
Ο 73χρονος Άλβιν Στρέιτ διασχίζει τις ΗΠΑ, με μια χορτοκοπτική μηχανή για να επανενωθεί με τον άρρωστο αδερφό του από τον οποίο είχε αποξενωθεί.

Στο πλαίσιο του 2ήμερου ανατολικοευρωπαϊκού κινηματογράφου (από το blog our baba doesn’t say fairytales)

Σάββατο 4/6
And then we Danced
(L. Akin, 2019, 113′)
Μια παθιασμένη ιστορία ενηλικίωσης που διαδραματίζεται μέσα στα συντηρητικά όρια της σύγχρονης Τιφλίδας. Η ταινία ακολουθεί τον Μεράμπ, έναν ανταγωνιστικό χορευτή, που αποσυντονίζεται με τον ερχομό του Irakli, ενός συναδέλφου του με επαναστατικό χαρακτήρα.

Κυριακή 5/6
Dust
(M. Manchevski, 2001, 127′)
Ένας νεοϋορκέζος κλέφτης, μια σκληρή εκατοντάχρονη γυναίκα, δύο αδέρφια από την Άγρια Δύση, ένας επαναστάτης, που έχει βαλθεί να απελευθερώσει τη Μακεδονία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, και μια όμορφη έγκυος γυναίκα διασταυρώνονται σε μια ιστορία, που εκτείνεται σε δύο ηπείρους και τρεις αιώνες.

Τετάρτη 15/6
Theeb
(N.A. Nowar, 2014, 100′)
Κατά την διάρκεια τού Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στις παρυφές τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ένας νεαρός βεδουίνος διασχίζει την έρημο σε μια πορεία προς την ενηλικίωση.

Κυριακή 25/6
Embrace of the Serpent
(C. Guerra, 2015, 125′)
Δύο επιστήμονες αναζητούν στην κολομβιανή ζούγκλα ένα σπάνιο θεραπευτικό φυτό με οδηγό τους τον τελευταίο απόγονο μιας φυλής ινδιάνων του Αμαζονίου.

Ώρα έναρξης προβολών 20:30

Την Κυριακή 26/6 στις 19:00 (πριν την προβολή) θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση της ομάδας για τον προγραμματισμό των επόμενων προβολών

Στο στέκι υπάρχει δανειστική βιβλιοθήκη & κινηματικό βιβλιοπωλείο καθώς και έντυπο υλικό.

Κινηματογραφική λέσχη υποστέγου

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης Υπόστεγο – 25ης Μαρτίου 38 – ypostego@espiv.net – http://ypostego.wrodpress.com

Μοιραστείτε το άρθρο