Συγκέντρωση ενάντια στον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στα Τροχιοδρομικά, Κυριακή 10/4 στις 11:00 στον Υδατόπυργο μπροστά από την εκκλησία της Αγ. Κυριακής

«Όχι στον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην περιοχή των Τροχιοδρομικών στην Χαριλάου.

Θέλουμε χώρους πρασίνου και αθλητισμού στην γειτονιά μας.

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων στην περιοχή των Τροχιοδρομικών-Χαριλάου καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σε συζήτηση για τις επόμενες δράσεις και την κλιμάκωση του αγώνα.

Κυριακή 10 Απριλίου 11πμ

Αρετούσας 4 & Αλεξ. Θεοδοσιάδη, Χαριλάου, στον Υδατόπυργο μπροστά από την εκκλησία της Αγ. Κυριακής.

  • Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης με βάση το άρθρο 5 του Καταστατικού,  να θέσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του και να αναιρέσει την προηγούμενη προκλητική για τους κατοίκους απόφαση του. Ακόμα ζητάμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν καθαρή θέση πάνω στο ζήτημα. 

  • Ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εύρεση της αναγκαίας χρηματοδότησης για χρήση του οικοπέδου ως χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων.

  • Καλούμε σε ενεργή συμμετοχή όλους τους κατοίκους της περιοχής και στο μάζεμα υπογραφών για στήριξη του αιτήματος μας αλλά και ως μέσο πίεσης προς την δημοτική αρχή. 

  • Διεκδικούμε να μην επιστραφεί σε ιδιώτες κανένας χώρος που προορίζεται για χώρο πρασίνου, άθλησης, σχολείου ή για οποιοδήποτε άλλη χρήση που καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Πρωτοβουλία Κατοίκων στην περιοχή των Τροχιοδρομικών-Χαριλάου»


Ως Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής στεκόμαστε δίπλα της στον αγώνα ενάντια στον αποχαρακτηρισμό του εν λόγω οικοπέδου και στη δημιουργία χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων σε αυτό.

H Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής

Μοιραστείτε το άρθρο