Συγκέντρωση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για την επαναλειτουργία του νοσοκομείου Λοιμωδών

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων για την επαναλειτουργεία του νοσοκομείου Λοιμωδών, συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο. Δεν επιτράπηκε σε εκπρόσωπο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης να πραγματοποιήσει παρέμβαση καθώς η ημερήσια διάταξη είχε κλείσει, ωστόσο η δημοτική παράταξη της Πόλης Ανάποδα θα φέρει το ζήτημα στη συνεδρίαση, ζητώντας να λάβει απαντήσεις στα ερωτήματα και τις απαραίτητες δεσμεύσεις, καθώς το δημοτικό συμβούλιο έχει ήδη προχωρήσει σε έγκριση του ψηφίσματος της Πόλης Ανάποδα για το Λοιμωδών.

Οι δράσεις και οι κινητοποιήσεις του ΚΙΑΘ, οργανώσεων, συλλογικοτήτων, φορέων και πολιτών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται με πάγιο αίτημα την επαναλειτουργία του νοσοκομείου Λοιμωδών και τη δημοσιοποίηση των επίσημων απαντήσεων του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα και του δημοτικού συμβουλίου για το τι σχεδιάζεται για το κλειστό από το 2013 νοσοκομείο. Την Τετάρτη 6/4, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ και πορεία προς το Λοιμωδών, όπου θα συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις.


https://new.infolibre.gr/2022/04/03/oloklirosi-tis-symvolikis-katalipsis-kai-oi-epomenes-draseis-gia-na-anoixei-xana-to-loimodon-fotografies-vinteo/

Μοιραστείτε το άρθρο