Συγκέντρωση ενάντια στην κρατική διαχείριση της πανδημίας και τον ανορθολογισμό-ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Με τους συνολικούς θανάτους από την πανδημία να έχουν ξεπεράσει τους 25.000 και το δημόσιο σύστημα υγείας να λειτουργεί στα κόκκινα καθώς οι υπάρχοντες υγειονομικοί βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης και οι ελλείψεις σε προσωπικό, εγκαταστάσεις και υλικό να είναι τεράστιες, το κράτος συνεχίζει την επίθεση σε όλα τα επίπεδα (εργασιακά, παιδεία, περιστολή ελευθεριών και δικαιωμάτων, προσφυγικό-μεταναστευτικό, περιβάλλον, οικονομία). Οι νεοφιλελεύθερες ονειρώξεις για διασφάλιση των προνομίων και την επίτευξη κέρδους, αντιλαμβάνονται ως ευκαιρία την εξέλιξη της πανδημίας, καταστέλλοντας βίαια και τρομοκρατώντας την κοινωνική αντίσταση, επιβάλλοντας τις βάρβαρες αυτές πολιτικές κράτους και κεφαλαίου.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από την Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – τοπικός συντονισμός Θεσσαλονίκης στην Καμάρα σήμερα Σάββατο.

Φωτογραφίες από Ανθή Κ.https://new.infolibre.gr/2022/02/18/sygkentrosi-enantia-stin-kratiki-diacheirisi-tis-pandimias-kai-ton-anorthologismo-savvato-19-2-stis-12-00-stin-kamara/

Μοιραστείτε το άρθρο