Αντισυνταγματική έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας τη μεταβίβαση των μετοχών της ΕΥΑΘ και της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο!

Σε μιά σημαντική απόφαση προχώρησε η Ολομέλεια του ΣτΕ και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία, με την οποία κρίνεται η μεταφορά των πλειοψηφικών πακέτων των μετοχών ΕΥΑΘ και ΕΔΥΑΠ, όπως είχε αποφασιστεί επί μνημονίου κυβέρνησης Σύριζα το 2016. Μια απόφαση που δικαιώνει τις κινητοποιήσεις των πολιτών και των σωματείων των εργαζομένων, οι οποίοι μιλάνε πλέον για μία τεράστια νίκη για το κίνημα υπεράσπισης του νερού ως δημόσιο και κοινό αγαθό, ένα μήνυμα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του νερού, μιά σημαντική μάχη, με τον πόλεμο όμως να συνεχίζεται.

Όπως σημειώνουν οι Water Warriors: Θερμά συγχαρητήρια στους νομικούς Αλέξανδρο Σαρηβαλάση και Αικατερίνη Γεωργιάδου που χειρίστηκαν ΚΑΙ αυτή την υπόθεση για το ΝΕΡΟ!
Ας ενημερώσει κάποιος τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε μεταβιβάσει τις μετοχές στο Υπερταμείο όταν ήταν κυβέρνηση…
Ας ενημερώσει κάποιος και την ΝΔ που θέλει να ιδιωτικοποιήσει το ΕΥΣ Αθήνας (Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα) μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα)!
Ας ενημερώσει κάποιος τον ελληνικό λαό ότι χαμένη μάχη είναι μόνο αυτή που δεν δόθηκε! Και ότι το μέλλον για το νερό είναι στο χέρι όλων μας! ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗΘΕΙ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

 

Μοιραστείτε το άρθρο