Η ΑΣΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… Χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ η αποψινή πορεία στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην δολοφονία του 20χρονου από αστυνομικούς στο Πέραμα

Η κατακραυγή που εκδηλώθηκε τις τελευταίες ώρες για την δολοφονία του 20χρονου στο Πέραμα από πυρά αστυνομικών, έβγαλε κόσμο στους δρόμους της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με τα μέλη του κινήματος ενάντια στην κρατική καταστολή να επιχειρούν μία πρώτη αντίδραση.

Πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις και πορείες, με αυτήν στην Θεσσαλονίκη να χτυπιέται από τις δυνάμεις των ΜΑΤ στην Αλ. Σβώλου με Π.Π. Γερμανού (κατέβηκε από Καμάρα και Δ. Γούναρη).

Με χρήση κρότου-λάμψης και χημικά διέλυσαν τους διαδηλωτές, οι οποίοι κατέφευγαν στους γύρω δρόμους του κέντρου της πόλης, όπου εκείνη την ώρα είχε κόσμο στους χώρους εστίασης κλπ. Οι συλλήψεις είναι τέσσερις.

Οι συγκεντρωμένοι στην Καμάρα πραγματοποίησαν πορεία, κατέβηκαν την Δ. Γούναρη και έστριψαν στην Αλ. Σβώλου. Στο ύψος του πρώην κινηματογράφου Έσπερος και Π.Π. Γερμανού δέχθηκαν ακόμη μία φορά την αστυνομική βία, πνίγοντας το κέντρο με χημικά.

 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 

 

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 

https://new.infolibre.gr/2021/10/23/katakraygi-gia-tin-dolofonia-toy-20chronoy-sto-perama-apo-astynomikoys-lt-br-gt-ektaktes-sygkentroseis-apopse-se-athina-21-00-exarcheia-kai-thessaloniki-23-00-kamara/

Μοιραστείτε το άρθρο