Πρωτοφανής συμμετοχή στην απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών και τις κινητοποιήσεις. Πλήθος απεργών έξω από το Εφετείο και χιλιάδες στην πορεία. – Δευτέρα 11/10

Κόλαφος για τις μεθοδεύσεις της υπουργού Ν. Κεραμέως το μαζικό και δυναμικό όχι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Πλήθος κόσμου, εκπαιδευτικών, μαθητών, φοιτητών και αλληλέγγυων συμμετέχουν σε μία πρωτοφανή διαδήλωση στην Αθήνα από το Εφετείο προς το Σύνταγμα. Χιλιάδες ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ και πολλών άλλων συνδικαλιστικών σχημάτων στο χώρο της εκπαίδευσης, ενάντια στις αντιδραστικές και αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις: από τις αξιολογήσεις των εκπαιδευτικών και την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, έως την καταστολή και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης. Μαζική πορεία και στην Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή στη σημερινή 24ωρη απεργία είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας για τον κλάδο στον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης, λέει η ΟΛΜΕ. Η μαζική καθολική συμμετοχή στην απεργία και τα συλλαλητήρια της Δευτέρας είναι η απάντησή μας, συμπληρώνει η ΔΟΕ. Και η ανταπόκριση είναι μεγάλη, τόσο σε συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία-αποχή, όσο στις κινητοποιήσεις, ιδιαίτερα έξω από το Εφετείο Αθηνών και το άγαλμα Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

Στην απεργία-αποχή συμμετέχει πάνω από το 80% των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με όσα καταγράφονται στις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών. Μιά στάση και κινητοποίηση των εκπαιδευτικών που αποτελεί κόλαφο για την ανεκδιήγητη υπουργός Παιδείας Ν. Κερμαέως, η οποία υλοποιεί ό,τι αντιδραστικότερο που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο της εκπαίδευσης.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


ΑΘΗΝΑ – Συγκέντρωση στο Εφετείο και πορεία στο κέντρο μέχρι το Σύνταγμα…

 

Τώρα απεργιακή διαδήλωση των εκπαιδευτικών στην Αθήνα

Posted by Εργατική Αλληλεγγύη on Monday, October 11, 2021

 

Τώρα
Χιλιάδες απεργοί εκπαιδευτικοί μπροστά στο Εφετείο

Posted by Εργατική Αλληλεγγύη on Monday, October 11, 2021

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και πορεία στους κεντρικούς δρόμους…

 

 


 

https://new.infolibre.gr/2021/10/10/panekpaideytika-syllalitiria-kai-apergiakes-kinitopoiiseis-se-oli-ti-chora-deytera-11-10/

Μοιραστείτε το άρθρο