Παράσταση διαμαρτυρίας των ΣΕΠΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης σήμερα 3/9 στην Δ/νση ΠΕ: Ασφαλή σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς, δώστε λεφτά για υγεία και παιδεία – ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέα κινητοποίηση λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς προχώρησαν σήμερα εκπαιδευτικοί μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ΣΕΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης έξω από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Σταυρούπολη. Διαμαρτυρήθηκαν για το άνοιγμα των σχολείων χωρίς μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους, όπως και για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα αυταρχικά και αντιεκπαιδευτικά μέτρα.

Ζήτησαν ανοιχτά και ασφαλή σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς και ξεσηκωμό τώρα για το δικαίωμα στην υγεία, τη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή. Ενώ έξω από τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. φώναξαν συνθήματα, όπως: Δώστε λεφτά για υγεία και παιδεία κι όχι για τις τράπεζες και την αστυνομία / Δημόσια σχολεία για όλα τα παιδιά, όχι στα κολέγια και τα ιδιωτικά / Δεκαπέντε μαθητές τώρα στα σχολεία, δώστε λεφτά για υγεία και παιδεία.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Μοιραστείτε το άρθρο