Φωνή λαού στο Σύνταγμα κατά της κυβέρνησης που καίει δάση και ζωές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Μάριου Λώλου


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00 οργανώσεις και κινήσεις, διαδηλώνοντας ενάντια στις εγκληματικές πολιτικές και τις κυβερνήσεις που τις υλοποιούν και βροντοφωνάζοντας ότι ο αγώνας όλων μας είναι αναγκαίος, είναι αγώνας για τη ζωή. Χαρακτηριστικό και ένα από τα συνθήματα: Λεφτά για την δασοπροστασία κι όχι για την αστυνομία!

Κατήγγειλαν την κυβέρνηση που καίει δάση και ζωές και την χρεοκοπημένη αντιλαϊκή πολιτική με τα συμφέροντα που στηρίζει, εξέφρασαν την αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους και διακήρυξαν ότι: Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε, δεν θα αφήσουμε τις ζωές μας στις φλόγες, αντίσταση στη λεηλασία της φύσης, αλληλεγγύη, διεκδίκηση κι αγώνας για τη ζωή και το περιβάλλον. Να μετατρέψουμε την οργή μας σε αγώνα και ο λαός να πάρει πρωτοβουλίες.

Κάλεσαν δε τις συλλογικότητες για το περιβάλλον και όλους όσους συμμετέχουν σε κινήσεις πόλης αλλά και τα σωματεία σε όλη τη χώρα να πάρουν πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ

https://new.infolibre.gr/2021/08/08/pyrkagies-lt-br-gt-sygkentrosi-sto-syntagma-9-8-20-00-lt-br-gt-i-orgi-gia-tis-katastrofes-na-metatrapei-se-agona/

 

Μοιραστείτε το άρθρο