Συνεργασία εθνικιστών – αστυνομίας στην επίθεση στον ΕΚΧ Σχολείο – ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή της επίθεσης

Έχει γίνει ξανά αναφορά στο πώς η άμεση καταγραφή περιστατικών από πολίτες έχει δώσει την πρόσβαση σε πληροφορίες που τα περισσότερα ΜΜΕ και… αρμόδιοι φορείς ηθελημένα αποκρύπτουν, δημιουργώνταςν μία εικόνα που είναι πολύ διαφορετική από το πώς πραγματικά συνέβησαν τα περιστατικά. Στην περίπτωση της επίθεσης στον ΕΚΧ Σχολείο, όσοι πολίτες βρέθηκαν μπροστά ανέφεραν για την ανοχή της αστυνομίας στην ανεξέλεγκτη δράση των εθνικιστών, οι οποίοι χωρίς καμία ενόχληση εκτόξευσαν αντικείμενα προς το Σχολείο, έσκισαν πανό και τραυμάτισαν μία κοπέλα.

Η πλειοψηφία των συστημικών ΜΜΕ παρουσίασαν την επίθεση ως συμπλοκές μπροστά από κατάληψη της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε εθνικιστές και αντιεξουσιαστές, δημιουργώντας ένα κλίμα διπλής ευθύνης και αποκρύπτοντας ότι η αστυνομία έδρασε σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες μέχρι να πραγματοποιηθεί ο αποκλεισμός  μπροστά στο σημείο που βρίσκεται το Σχολείο στη Β. Γεωργίου.

Σε αυτό το σημείο όμως, και ευτυχώς για την αποκατάσταση της αλήθειας, κυκλοφορούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες από πολίτες τα οποία αποδεικνύουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις όχι μόνο καλύπτουν, αλλά συμμετέχουν ενεργά στην επίθεση, θυμίζοντας παλιότερες εποχές όπου μέσα από τις συγκεντρώσεις και τις επιθέσεις μελών της χρυσής αυγής συμμετείχαν και αστυνομικοί με τη στολή τους.

Προκλητικοί εναγκαλισμοί  και πατ – πατ στην πλάτη των νεοναζί από αστυνομικούς.

https://new.infolibre.gr/2021/03/25/__trashed-10/

https://new.infolibre.gr/2021/03/25/ethnikistikes-motoporeies-sti-thessaloniki-kai-epithesi-ston-ekch-scholeio-apo-ethnikistikes-omades/

Μοιραστείτε το άρθρο