2Η ΜΕΡΑ: Πλημμύρισαν γειτονιές, πλατείες, δρόμοι
ΟΧΙ σε αστυνομοκρατία – κυβερνητικό αυταρχισμό

ΚΥΡΙΑΚΗ Νέες συγκεντρώσεις σε γειτονιές, πλατείες και δρόμους, όπου χιλιάδες διαμαρτύρονται για την εκτράχυνση σε άκρως αντιδημοκρατικές ατραπούς από τον αυταρχισμό μιας ακροδεξιάς κυβέρνησης, το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, την κρατική τρομοκρατία που έχει εξαπολυθεί εναντίον όλης της πολιορκούμενης κοινωνίας. 

Ιδιαίτερα στις γειτονιές της Αττικής, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στις πλατείες και τους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στην κρατική βία και καταστολή με το σύνθημα #Πονάω από την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη. Πλέον η οργή ξεχειλίζει για όλα αυτά που βιώνουν όλοι, τα μέτρα, τους περιορισμούς, τις απαγορεύσεις, τη βία, την καταστολή, τη φτώχεια, την ώρα που ενισχύονται οι κατασταλτικοί μηχανισμοί αλλά όχι το δημόσιο σύστημα υγείας.

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πειραιάς
Χαϊδάρι
Καισαριανή
Βύρωνας
Κυψέλη
Αιγάλεω
Περιστέρι
Κολωνός
Νέα Σμύρνη
Πατήσια
Ραφήνα
Κομοτηνή
Ξάνθη

Το κίνημα ενάντια στην αστυνομική βία και τον αυταρχισμό πήρε χθες και σήμερα μορφή σε πολλές γειτονιές της Αθήνας. Η σημερινή μας ανταπόκριση είναι από την Κυψέλη, όπου χιλιάδες κατοίκων συγκεντρώθηκαν και διαδηλώνουν από την πλατεία Πρωτομαγιάς ως την πλατεία Κυψέλης.

Βρισκόμαστε δίπλα κια μέσα στους αγώνες αυτούς και θα συνεχίσουμε!

Ο φόβος αλλάζει πλευρά.

Posted by Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή on Sunday, March 14, 2021

https://new.infolibre.gr/2021/03/13/sygkentroseis-se-oli-ti-chora-enantia-ston-kratiko-aytarchismo-kai-tin-katastoli-ola-ta-kalesmata-savvato-13-03-kai-kyriaki-14-03/

 

Μοιραστείτε το άρθρο