Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας από 14/5/24 Νίκο Μαζιώτη,Πέμπτη 16/5 στην πλατεία Όλγας στις 19:00

Καλόυμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας από 14/5/24 Νίκο Μαζιώτη, την Πέμπτη 16/5, στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα, στις 19:00.

Κανένα μόνο στα χέρια του κράτους, αγώνες για αξιοπρέπεια και ελευθερία στα κελιά και στους δρόμους.

Αλληλεγγύη στον αναρχικό Νίκο Μαζιώτη

Ακολουθεί το κείμενο του

Απεργία πείνας του Νίκου Μαζιώτη

Δεν πέρασε μια μέρα από τη δημοσίευση του κειμένου για το τι περίθαλψη παρέχει το ‘‘σωφρονιστικό’’ σύστημα και ότι εκβιαστικός όρος για να με μεταγάγει η εξωτερική φρουρά των φυλακών Δομοκού στο νοσοκομείο της Λαμίας, είναι να υποστώ ένα αναξιοπρεπή σωματικό έλεγχο βγάζοντας τα ρούχα μου, σήμερα επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά. Σήμερα η εξωτερική φρουρά των φυλακών Δομοκού με τον ίδιο τον διοικητή της επικεφαλή αρνήθηκε να με μεταγάγει στο νοσοκομείο της Λαμίας για ορθοπεδική εξέταση που αφορά ρήξη 3ου βαθμού του γαστροκνημικού μυός επειδή δεν δέχτηκα τον αναξιοπρεπή και εξευτελιστικό τρόπο σωματικής έρευνας. Δεν αρνήθηκα γενικά τη σωματική έρευνα, αρνήθηκα τον εξευτελιστικό τρόπο που αυτοί θέλουν. Ουσιαστικά με εκβιάζουν βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία μου προκειμένου να έχω την περίθαλψη που δικαιούμαι.

Ως απάντηση στην κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων μου, προχωρώ σε απεργία πείνας από σήμερα (14/5/2024) με αίτημα την μεταγωγή μου στο νοσοκομείο Λαμίας χωρίς να υποστώ τον εξευτελιστικό τρόπο έρευνας που εκβιαστικά απαιτεί η εξωτερική φρουρά των φυλακών Δομοκού.

Το αίτημα αυτό αφορά όχι μόνον αυτή την περίπτωση αλλά οποιαδήποτε περίπτωση περίθαλψης χρήζει μεταγωγής σε νοσοκομείο για εξέταση, χειρουργική επέμβαση ή θεραπεία ενώ εξακολουθώ να βρίσκομαι στις φυλακές.

Νίκος Μαζιώτης καταδικασμένος

για τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα

φυλακές Δομοκού

Αναρχικές ατομικότητες

Μοιραστείτε το άρθρο