Μαζικές και δυναμικές δράσεις και παρεμβάσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και τον Παλαιστινιακό λαό

Στη κρίσιμη συγκυρία με τις επιθέσεις του κράτους του Ισραήλ να κλιμακώνονται, την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας να παρεμποδίζεται και τη γενοκτονία στη λωρίδα της Γάζας να συνεχίζεται, το κύμα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους/ες αυξάνεται διαρκώς και εξαπλώνεται παγκοσμίως. Σε πάρα πολλές χώρες σε όλες τις ηπείρους, πραγματοποιούνται καθημερινές παρεμβάσεις και δράσεις διαδηλωτών. Στην Ελλάδα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας πραγματοποιούνται αλλά και οργανώνονται καθημερινές δράσεις κάθε είδους. Από πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σε παρεμβάσεις και αναρτήσεις πανό, αφισοκολλήσεις, αυτοκόλλητα και συνθήματα σε δρόμους και γειτονιές, μηχανοκίνητες πορείες, ολονύκτιες διαδηλώσεις και καταλήψεις.

Κομοτηνή

Το Σάββατο 11/05 πετάξαμε εκατοντάδες τρικάκια στη κεντρική πλατεία Κομοτηνής κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα ελευθέρια Θράκης. Επίσης τρικάκια πετάξαμε και σε κεντρικούς δρόμους/πεζοδρόμους καθώς και στην περιοχή της παλιάς νομικής.

Η κίνηση αυτή είναι μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό αλλά κυρίως είναι μια προπαγανδιστική δράση υπενθύμισης σε αυτή την πόλη των ζόμπι πως η γενοκτονία κατά των παλαιστινίων από το σιωνιστικό κράτος συνεχίζετε.

Μοιραστείτε το άρθρο