“Αθλητική… Κυριακή”, τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πυγμαχίας και πολλά άλλα την Κυριακή 21/4 σε όλη τη χώρα

Ηράκλειο: Στις 15:00 τουρνουά ποδοσφαίρου στο γηπεδάκι στα Δειλινά

Πειραιάς: Στις 17:00 3×3 Basket, για ιατρικά έξοδα στο γηπεδάκι του προφήτη Ηλία

Αθήνα (Άνω Πετράλωνα): Ματσάκια 5χ5 και χαλαρό μπαρ στις 17:00 στο γήπεδο της Κονίστρας

Θεσσαλονίκη: Εκρηκτικό coctail bar στις 17:00, στην αυλή στο Κοινωνικό Κέντρο Αγώνα Τούμπας

Θεσσαλονίκη: Συντροφικό σπάρινγκ και μπαρ για δικαστικά έξοδα στις 19:00 στο γυμναστήριο του Απάλευτου


ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ:

Σάββατο 19:30 ξεκινάμε με ματσάκι του Αγωνιστικού ποδοσφαιρικό στο Λίντο.

Κυριακή μαζευόμαστε πίσω από τα τζάμπο παιδιά, μανάδες, πατεράδες, ποδοσφαιρόφιλα, μπασκετόφιλα και λοιπά ατομάκια για να παίξουμε όλα μαζί ένα τουρνουά ποδοσφαίρου. Την αυλαία ανοίγουν τα παιδιά στις 15:00 , γονείς να στε στην ώρα σας για να μοιράσουμε ομάδες, να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε. Ακολουθεί τουρνουά για τα μεγάλα παιδιά που θα συνοδεύεται με χαλαρό μπαρ και μουσική.

Κανενούς είδους φοβική ή προσβλητική συμπεριφορά δε θα γίνει ανεκτή.

Στηρίζουμε το κουτί οικονομικής ενίσχυσης για να βοηθήσουμε το εγχείρημα.

 


ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Θεωρώντας πως ο αθλητισμός και το παιχνίδι αποκτούν νόημα όταν πραγματοποιούνται υπό το συλλογικό πνεύμα και την καλή διάθεση των συμμετεχόντων σε αντίθεση με την αλλοτρίωση που παράγεται από το σκληρό ανταγωνισμό, τον ατομικισμό και την εμπορευματοποίηση, οργανώνουμε αυτό το τουρνουά για να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να συνεισφέρουμε στα ιατρικά έξοδα του συντρόφου μας.

Στο χώρο θα υπάρχει bar με μπύρες, νερά καθώς και μπλούζες για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων. Μαζευόμαστε από νωρίς στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Προφήτη Ηλία Πειραιά για να στήσουμε τις ομάδες. Προτεινόμενη συμμετοχή, 10 € ανά ομάδα.

Τοποθεσία:
https://maps.app.goo.gl/NWvTVgysSVaD9m8d7

DJ Sets:
IZW
RAFU

Παραβιαστικές, ομοφοβικές, σεξιστικές, ρατσιστικές συμπεριφορές δε θα γίνονται ανεκτές.

 


ΑΘΗΝΑ

Αυτήν την Κυριακή 21 Απριλίου διοργανώνουμε εκδήλωση με ματσάκια 5χ5 και μπαρ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας αλλά και για την δημιουργία ταμείου τραυματισμών!

Από τις 17:00 και μετά ελάτε στο γήπεδο μπάσκετ Κόνιστρας στα Πετράλωνα (είσοδος από Δημοφώντος). Να τρέξουμε όσο αντέχουμε, να πιούμε και να κάνουμε διατάσεις όλα μαζί!Σχετικά με την προσβασιμότητα, δυστυχώς, η είσοδος είναι δυνατή ανεβαίνοντας αρκετά σκαλιά.

Θα θέλαμε στα παιχνίδια να δοθεί προτεραιότητα σε άτομα που κατά τη νόρμα είναι αποκλεισμένα από γήπεδα και πλατείες, cis/trans γυναίκες και θηλυκότητες, trans άντρες και αρρενωπότητες, non binary, άμπαλα και μη, και όσα άλλα πλάσματα νιώθουν ότι συνήθως δεν χωράνε. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο άνεσης όπου το παιχνίδι δεν μας αγχώνει και δεν μας περιθωριοποιεί.

Ελάτε μόνα σας ή με την παρέα σας να βαράμε άστοχα σουτ μαζί!!

Θα βοηθούσε αν όσα θέλουν να παίξουν, έρθουν να το δηλώσουν την πρώτη ώρα. Στον χώρο θα υπάρχουν και μπλουζάκια για όσα έχουμε ξεχάσει να τους δώσουμε και για όσα άλλα θέλουν

Ενημερωτικά, θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη από μέλη της ομάδας για την υπεύθυνη διάδωση του ανώμαλου ποδοσφαίρου. Παρακαλούμε δεν θα θέλαμε να μας δούμε σε στόριζ κλπ χωρίς την συγκατάθεση μας.

Αλάνα-αυτοοργανωμένη ομάδα ποδοσφαίρου


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Μοιραστείτε το άρθρο