Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του αποκλεισμού των McDonald’s, Πέμπτη 22/2 στις 9:00 στα δικαστήρια Ευελπίδων

Αλληλεγγύη με τα 3 άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αποκλεισμού των McDonald’s στο κέντρο της Αθήνας στις 10 Φλεβάρη, σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Το Σάβαρο 10/2, συλλογικότητες και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό έκαναν αποκλεισμό των McDonald’s στην πλατεία Συντάγματος με ένα πανό που έγραφε:

Τα McDonalds τροφοδοτούν την ισραηλινή πολεμική μηχανή ενώ η Γάζα λιμοκτονεί!

Ο αποκλεισμός έγινε στα πλαίσια παγκόσμιας εκστρατείας για το μποϊκοτάζ των επιχειρήσεων που είναι συνένοχες στη συνεχιζόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού- για να πληγούν τα κέρδη τους, για να κλείσουν! Να διακόψουμε την απρόσκοπτη ροή κέρδους για τις εταιρείες και όλες τις κυβερνήσεις που συνεργάζονται και που νομιμοποιούν το γενοκτονικό κράτος του Ισραήλ!

Τρία άτομα συνελήφθησαν κατά την επίθεση της αστυνομίας στη συγκέντρωση, η οποία αποτελούσε μια κλιμάκωση του καλέσματος για μποϊκοτάζ του “εστιατορίου”, κατόπιν της ξεδιάντροπης δωρεάς που έκανε το ισραηλινό franchise των McDonalds δίνοντας δωρεάν γεύματα και 50% έκπτωση σε ισραηλινούς στρατιώτες ενώ διαπράττουν εγκλήματα πολέμου.

Την Πέμπτη 22/02 στα Δικαστήρια Ευελπίδων, Κτίριο7, αιθ. 2. ώρα 9πμ, ορίστηκε μετά από αναβολή ετούτη η δική. Παρόλο που θα ζητηθεί αναβολή, λόγω την αποχής των δικηγόρων, οι συλληφθέντες θα παραστούν. Θα παραστούν βέβαια και οι τραμπούκοι ένστολοι μπράβοι προστάτες επιχειρηματικών συμφερόντων, προστάτες της ντροπιαστικής συνεργασίας ελληνικού κράτους με το αποικιοκρατικό γενοκτόνο κράτος του Ισραήλ, οι μισθοφόροι της ελ.ας. Γι’αυτό να είμαστε κι εμείς εκεί.

FREE GAZA – FREE PALESTINE – END THE GENOCIDE

Μητέρες κατά της Γενοκτονίας

Μοιραστείτε το άρθρο