Συγκεντρώσεις – Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, Σάββατο 17/2 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αθήνα: Στις 12:00 στο Σύνταγμα

Θεσσαλονίκη: Στις 12:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου


ΑΘΗΝΑ

Κάθε Σάββατο, στον δρόμο για την Παλαιστίνη με συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και διαδηλώσεις

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, 12:00, Σύνταγμα

Ο Παλαιστινιακός λαός περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πολύπαθη ιστορία του.

Η ισοπέδωση της Γάζας έχει πάρει διαστάσεις σφαγής και πλήρους εκτοπισμού των Παλαιστινίων.

Η ανάγκη της έμπρακτης αλληλεγγύης και βοήθειας από όλους τους λαούς του κόσμου είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα, αυτή την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Παλαιστινίων. Ενώνουμε τη φωνή μας με τις κινητοποιήσεις σε όλο τον κόσμο:

Να σταματήσει η σφαγή – ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ

Κράτος τώρα η Παλαιστίνη

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στη συγκέντρωση του Σαββάτου 17/2, στις 12:00 στο Σύνταγμα, την οποία διοργανώνει η Ένωσή μας και στηρίζουν σωματεία, οργανώσεις και συλλογικότητες.

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού κάθε Σάββατο για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.


Και αυτό το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι θα είμαστε στο Σύνταγμα για την Παλαιστίνη.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ καλούμε στα ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (πιάτσα ταξί), 12:00

Να μη λύσει κάβους η φρεγάτα – Κανένας στρατιωτικός έξω από τα ελληνικά σύνορα

Αυτές τις μέρες κορυφώνεται η απίστευτη τραγωδία του Παλαιστινιακού λαού της Γάζας με την ισραηλινή «τελική λύση» εθνοκάθαρσης προ των πυλών.

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ απειλεί με χερσαία εισβολή την Ράφα, την νοτιότερη πόλη της Γάζας, που το ίδιο έχει χαρακτηρίσει προστατευμένη ζώνη από στρατιωτικές επιχειρήσεις, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί και ζουν σήμερα σε άθλιες συνθήκες, 1,5 εκατομμύρια εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι από την υπόλοιπη Γάζα.

Ήδη το Ισραήλ έχει δολοφονήσει μέχρι σήμερα 28.576 ονομαστικά καταγραμμένους Παλαιστίνιους, εκ των οποίων το 70% είναι γυναίκες και παιδιά, έχει τραυματίσει 68.291, ενώ αγνοούνται περίπου 6.000 κάτω από τα ερείπια των βομβαρδισμένων σπιτιών. Οι βομβαρδισμοί και δολοφονίες αμάχων συνεχίζονται ακόμα και μέσα σε νοσοκομεία την ώρα που γράφεται αυτή η ανακοίνωση. Ταυτόχρονα μπλοκάρει εκατοντάδες φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας στα σύνορα της Γάζας, επιδιώκοντας να δημιουργήσει μαζικό λιμό, ενώ ήδη οι μολυσματικές ασθένειες θερίζουν στη Ράφα. Θέλει να τους εξοντώσει!

Ο ΟΗΕ, χιλιάδες διεθνείς προσωπικότητες, ακόμα και κάποιες κυβερνήσεις της συνένοχης Δύσης προειδοποιούν για τρομακτικές συνέπειες που θα έχει στους 1.500.000 παγιδευμένους Παλαιστίνιους μια εισβολή του ισραηλινού κατοχικού στρατού στη Ράφα.

Ήρθε η ώρα ΟΛΟ το Κίνημα Αλληλεγγύης στη Παλαιστίνη, με τις διάφορες εκφάνσεις του, να συσπειρωθεί και να δράσει ΕΝΙΑΙΑ πριν να είναι πολύ αργά για τους Παλαιστίνιους της Γάζας!

Η συνένοχη ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ, σύμμαχος του Ισραήλ, πρέπει να πιεστεί αφόρητα με συνεχείς μαζικές κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών και να πάρει θέση για Άμεση Κατάπαυση του Πυρός. Να διακόψει κάθε στρατιωτική συνεργασία και παροχή βοήθειας στο Ισραήλ. Να απαιτήσει να συμμορφωθεί το Ισραήλ με τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Να σταματήσει να το στηρίζει στέλνοντας φρεγάτες στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Ερυθρά Θάλασσα. Να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και να πάρει τραυματισμένα παιδιά για θεραπεία στην Ελλάδα, όπως έκανε η Ιταλία και άλλες χώρες.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων ΚΑΛΕΙ όλο το κίνημα Αλληλεγγύης να βρίσκεται σε επιφυλακή για την Ράφα και κάνει έκκληση για ΚΟΙΝΗ δράση. Θα αναληφθούν πρωτοβουλίες συνεννόησης με άλλες συλλογικότητες αλληλεγγύης για αυτό.

– ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΟΔΟΣ της Ανθρωπιστικής Βοήθειας στη Γάζα!

– ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι βομβαρδισμοί, ο εκτοπισμός και οι δολοφονίες αμάχων στη Γάζα!

– ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ του Πυρός ΤΩΡΑ!

– ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ και της ΕΕ για την υποστήριξη της γενοκτονίας των Παλαιστινίων που υλοποιεί το Ισραήλ!

– ΟΧΙ στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα

– ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ και ΚΥΡΩΣΕΙΣ στο Ισραήλ ΤΩΡΑ!

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΓΑΖΑ!
 
ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2 | 12 | Αγ. Βενιζέλου
image.png
ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Μέλη της Παλαιστινιακής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης

 


Ενάντια στην Ισραηλινή κατοχή και βαρβαρότητα στα Παλαιστινιακά εδάφη…

Από τις 7 Οκτωβρίου με την εκδήλωση της επιχείρησης αντεπίθεσης “Καταιγίδα Al Aqsa” ηΠαλαιστινιακή Αντίσταση, ο Παλαιστινιακός Λαός, μάχεται ενάντια στη κατοχή του σιωνιστικούκράτους του Ισραήλ. Κατοχή η οποία, 75 χρόνια τώρα, με τη στήριξη των δυτικών δυνάμεων τουΝΑΤΟ, μεταφράζεται σε αποικιοκρατικές τακτικές με διωγμούς Παλαιστινίων, συνεχείςεποικισμούς, στέρηση βασικών αγαθών και αναγκών (πρόσβαση σε πόσιμο νερό, τρόφιμα,φάρμακα, ρεύμα-ενέργεια, ελεύθερες μετακινήσεις κ.α), δολοφονικές επιθέσεις σε αμάχους,αρπαγές-απαγωγές και αυθαίρετες φυλακίσεις Παλαιστίνιων.

Συνθήκη η οποία έχει μετατρέψει τη Λωρίδα της Γάζας σε μια τεράστια ανοιχτή φυλακή όπου2.500.000 Παλαιστίνιοι ζουν κάτω από τις μπότες του Ισραηλινού στρατού κατοχής, υπό τησυνεχή αμφισβήτηση του δικαιώματος στη ζωή, στην αξιοπρέπεια, στην ελευθερία και στηναυτοδιάθεση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της στρατιωτικής επαναστατικής επιχείρησης, οι μαχητές τηςΠαλαιστίνης έχουν επιτύχει πρωτοφανείς απώλειες στον Ισραηλινό στρατό, καταφέρνοτας εκτόςτων άλλων και την πρόσκαιρη ανακατάληψη κατεχόμενων, από το Ισραήλ, εδαφών. Την ίδιαώρα, το Ισραήλ βομβαρδίζει ανηλεώς με αεροσκάφη την Γάζα – με εμφατικό παράδειγμα τουςβάρβαρους βομβαρδισμούς νοσοκομείων και σχολείων με εκατοντάδες νεκρούς – , ενώπληροφορίες αναφέρουν πως το σιωνιστικό κράτος κάνει χρήση οβίδων λευκού φωσφόρου στηΛωρίδα της Γάζας, στοχοποιώντας αδιακρίτως αμάχους και καταστρέφοντας ολοσχερώς τηνπόλη, με το Ισραήλ να ευθύνεται για το θάνατο περισσότερων από 23000 ανθρώπωνκαι τονβίαιο εκτοπισμό περισσότερων από 1.000.000 παλαιστινίων.

Οι οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης, μέσω της εκεχειρίας και της ανταλλαγήςκρατουμένων που πέτυχαν τον Δεκέμβριο, έχουν καταφέρει να απελευθερώσουν δεκάδεςαγωνίστριες και μικρά παιδιά που κρατούνταν για χρόνια υπό άθλιες συνθήκες και κάτω απόκαθεστώς απομόνωσης και διαρκών βασανιστηρίων στις φυλακές του Ισραήλ, αλλά και ναανασυνταχθούν ενόψει ενός νέου γύρου αιματοκυλίσματος που έχει ήδη προβεί το σιωνιστικόκαθεστώς για τους κατοίκους της Γάζας, συνεχίζοντας όμως να συναντά απέναντί του τησθεναρή αντίσταση του λαού και των οργανώσεων της Παλαιστίνης.

Τις τελευταίες ημέρες, η αδυναμία του Ισραήλ να επιτύχει τους στρατηγικούς, υλικούς καιπολιτικούς, στόχους του πολέμου που διεξάγει απέναντι στις οργανώσεις της αντίστασης και ηδύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει αντιμετωπίζοντας τόσο εσωτερικά προβλήματα όσο και τησταδιακή ανατροπή διεθνών συμφωνιών και συσχετισμών που υπήρχαν υπέρ του, έχουνπυροδοτήσει έναν νέο κύκλο βαρβαρότητας και βομβαρδισμών, αυτή τη φορά στη Ράφα, στηνοποία έχουν συρρεύσει δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι πρόσφυγες.

Που στηρίζεται εξολοκλήρου στις πλάτες των Ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και της ΕΕ…

Από την άλλη, η Δύση, που όλα τα προηγούμενα χρόνια -αν δεν ήταν άμεσος συνεργός -σιωπούσε εκκωφαντικά στα συνεχόμενα εγκλήματα του σιωνιστικού κρατους, αυτή τη στιγμήσυστρατεύεται στη καταδίκη της Παλαιστινιακής αντίστασης, ενώ οι ΗΠΑ έσπευσαν από τηνπρώτη στιγμή να στείλουν στρατιωτική βοήθεια στη βάση της σαθρής ιμπεριαλιστικήςεπιχειρηματολογίας περί δικαιώματος στην “αυτοάμυνα” που προσπαθεί να διαγράψει από τησυλλογική μνήμη των λαών του πλανήτη 8 δεκαετίες πολύμορφης κατοχικής βίας απέναντιστους Παλαιστίνιους. Ένα δικαίωμα που όλα αυτά τα χρόνια του επιτρέπει να σκοτώνει αμάχους,να βομβαρδίζει νοσοκομεία και σχολεία, να κρατά σε ομηρία τους κατοίκους της Γάζας ελέγχοντας την πρόσβασή τους σε βασικά αγαθά, τις επικοινωνίες τους, την τροφοδοσία τους,το ρεύμα τους και το νερό τους, αποκλείοντάς τους από οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια.

Και στη συνενοχή της ντόπιας αστικής τάξης και του ελληνικού κράτους…

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά το ελληνικό κράτος, παραμένει πιστό στην εθελόδουλησύνδεση του με το ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο και την εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών επιδιώξεωντων ΗΠΑ. Μετατρέπει τον ελλαδικό χώρο σε προκεχωρημένο φυλάκιο του δυτικούιμπεριαλισμού παραχωρώντας εθνικές υποδομές (λιμάνια, αεροδρόμια, οδικά/σιδηροδρομικάδίκτυα, στρατιωτικές βάσεις), για στάθμευση ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων, μεταφορά πολεμικού υλικούσε ενεργά μέτωπα (Ουκρανία, Παλαιστίνη) και πραγματοποιεί κοινές στρατιωτικές ασκήσεις ,όπως η “Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων” (ΤΑΜΣ), «Olympic Cooperation -23»(«Ολυμπιακή Συνεργασία – 23»). Στα πλαίσια αυτής της ΝΑΤΟϊκής πολιτικής το ελληνικό κράτοςεπιλέγει την ενεργή στήριξη των εγκλημάτων του κράτους του Ισραήλ ενάντια στον λαό τηςΠαλαιστίνης, στέλνοντας μάλιστα φρεγάτες στο πλευρό αμερικανικών αεροπλανοφόρων καιπολεμικών πλοίων τόσο στην Ν/Α Μεσόγειο όσο και στην Ερυθρά Θάλασσα για την οποίαμάλιστα διεκδίκησε και κέρδισε αναβαθμισμένο ρόλο εμπλοκής στις πολεμικές επιχειρήσεις πουγίνονται στην περιοχή. Ο διοικητικός ρόλος της Ελλάδας στον πόλεμο, αυτή τη φορά γιαλογαριασμό ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της ΕΕ αλλά και του ελληνικού εφοπλιστικού κεφαλαίου, καισυγκεκριμένα η μετατροπή της Λάρισας σε επιχειρησιακό στρατηγείο κατά των Χούθι, αποτελεί τοεπόμενο σκαλοπάτι της πολεμοκάπηλης στρατηγικής της.

Τα τελευταία χρόνια οι οικονομικές και ενεργειακές συμφωνίες (ενεργειακή σύνδεση Ελλάδα-Κύπρου-Ισραήλ), οι αμυντικές συμφωνίες (αγορές οπλικών συστημάτων, κοινές στρατιωτικέςασκήσεις κ.α.), η διαμόρφωση ευνοϊκών συνθηκών για τη διείσδυση και ενίσχυση τουΙσραηλινού κεφαλαίου μέσω της προσέλκυσης Ισραηλινών επενδύσεων στους τομείς τωνκατασκευών, της αγοράς κατοικίας, του τουρισμού και της ναυτιλίας, βάζουν τις βάσεις τηςπερίφημης Ελληνο-Ισραηλινής φιλίας. Μια “φιλία” η οποία εξαργυρώνεται σε αυτή τη συγκυρίαόπου οι Ισραηλινές δυνάμεις έχουν εισβάλλει στην Γάζα, με δηλώσεις πολιτικής στήριξης τουΙσραήλ από την Ελληνική κυβέρνηση, με αποστολή στρατιωτικού υλικού, με διευκολύνσειςμεταφοράς Ισραηλινών εφέδρων, με αποστολή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων – πλοίωνστην περιοχή ως μέρος ΝΑΤΟϊκής δύναμης επιτήρησης και αποτροπής, με την παραχώρησηβάσεων και λιμανιών για τον ελλιμενισμό ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων, με την επαίσχυντη αποχή τηςΕλλάδας από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός.

Οι λαοί αψηφούν την κυρίαρχη προπαγάνδα και μένουν στη σωστή πλευρά της ιστορίας:

Στο πλευρό της Παλαιστίνης που αγωνίζεται με όλα τα μέσα για την ελευθερία τηςΚαι απέναντι σε αυτή την συνεχιζόμενη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού τότε και τώρα, οιιδεολογικοί μηχανισμού του κράτους, τα φερέφωνα των ΜΜΕ, αποκρύπτουν την αλήθεια ενώεξαπολύουν έναν ακόμα πόλεμο ενάντια σε έναν ηρωικό λαό που αντιστέκεται, προβάλλονταςανακριβείς ειδήσεις και εσφαλμένες εικόνες. Εικόνες ντροπής, που διαστρεβλώνουν καιτερροροποιούν τον αγώνα των παλαιστινίων, αποκρύπτοντας ή ακόμα και δικαιολογώντας ταεγκλήματα πολέμου του ισραηλινού κράτος εις βάρος του λαού της Παλαιστίνης. Απέναντι στηθανατοπολιτική του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού, απέναντι στην κυρίαρχη προπαγάνδα τωνΜΜΕ στη χώρα μας αλλά και διεθνώς και πλάι με τον παλαιστινιακό λαό που αυτή τη στιγμήσχηματοποιεί την έμπρακτη δυνατότητα των λαών να εξεγερθούν κόντρα στους δυνάστες τους,ο πλανήτης συνταράσσεται από, μετά από δεκαετίες υποχώρησης του αντιπολεμικού καιαντιιμπεριαλιστικού κινήματος, μαζικές διαδηλώσεις στήριξης της Παλαιστινιακής Αντίστασης καικαταδίκης του κράτους του Ισραήλ.

Πρέπει και εμείς να εμπιστευτούμε τον λαό μας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το Μέτωπο γιατην Απελευθέρωση της Παλαιστίνης σε μία από τις ανακοινώσεις του κατά τη διάρκεια τωντελευταίων εβδομάδων. Να προσπαθήσουμε εκφράσουμε τα υγιή αντιπολεμικά καιαντιιμπεριαλιστικά αντανακλαστικά που αυτός δείχνει από τις 8 του Οκτώβρη, να ζυμώσουμεμεθοδικά μέσα στους συλλογικούς φορείς και στην κοινωνία την αναγκαιότητα για άμεση δράση.Να παραμείνουμε στον δρόμο, να καταφέρουμε τον όλο και μεγαλύτερο συντονισμό τωνκινηματικών δυνάμεων και να πάρουμε νέες πρωτοβουλίες διεθνιστικής αλληλεγγύης στονΠαλαιστινιακό λαό.

Ειδικά σε αυτή τη συγκυρία όπου οι Ισραηλινές επιθέσεις εντείνονται ασφυκτικά,περιλαμβάνοντας και τη Δυτική Οχθή ενώ οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, επιλέγουν να τζογάρουν με την γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή βομβαρδίζονταςτον λαό της Υεμένης λόγω της δηλωμένης αλληλέγγυας στάσης του με τον λαό της Παλαιστίνηςκαθώς και της δράσης των δυνάμεων των Χούθι ενάντια σε πλοία Ισραηλινών ή Δυτικώνσυμφερόντων τα οποία τροφοδοτούν το Ισραήλ μέσω της Ερυθράς θάλασσας:

Οφείλουμε να αγωνιστούμε για την απεμπλοκή της χώρας από όλα τα ενεργά πολεμικά μέτωπα,για την ακύρωση των οικονομικών και πολεμικών συμφωνιών με το Ισραήλ, για να πάρουνάμεσα πόδι όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ που έχουν κατακλύσει τη Σούδα και άλλα σημεία τηςελληνικής επικράτειας, για την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ. Στόχοι που, εκτός απόδιεθνιστικό προλεταριακό καθήκον, εμπερικλείουν και προασπίζονται τα υλικά ταξικά μαςσυμφέροντα.

Στόχοι που, όπως είχαμε ξαναπεί, προστατεύουν την εργατική τάξη και τον λαό από πιθανάαντίποινα σε περίπτωση γενίκευσης των πολέμων που δεν έχουμε επιλέξει πως θα δώσουμε καιστους οποίους όμως συμμετέχουμε βάσει των επιλογών της τάξης που βρίσκεται στην εξουσία.

Στόχοι που μπορούν να “κόψουν” δισεκατομμύρια από τις πολεμικές βιομηχανίες και να ταδώσουν στην κάλυψη βασικών κοινωνικών αναγκών αλλά και στόχοι που συνδέονται διαλεκτικάμε την ανατροπή αυτής καθ’ αυτής της αστικής εξουσίας που μας βυθίζει στη φτώχεια μέσω τηςακρίβειας, που μας ξεζουμίζει όλο και πιο εντατικοποιημένα και χωρίς δικαιώματα στη δουλειά,που ιδιωτικοποιεί και κερδοσκοπεί πάνω σε κάθε μας ανάγκη, την ενέργεια, το νερό, την υγεία,τις μετακινήσεις, την μόρφωσή μας, που μας κοστολογεί όλο και πιο φτηνά και μας πεθαίνεικυριολεκτικά στο όνομα της “εθνικής ενότητας” και της “ανάπτυξης” της κερδοφορίας της, στατρένα, στις πυρκαγιές, στις πλημμύρες, στους χώρους δουλειάς, στα αστυνομικά μπλόκα. Ο ταξικός και λαϊκός αγώνας καθώς και η διεθνιστική αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης, στονλαό της Υεμένης και στους λαούς όλου του κόσμου που βιώνουν την ιμπεριαλιστικήβαρβαρότητα, έχουν τρόπους να εκφραστούν και να εκδηλωθούν ενιαία.

Νίκη στον δίκαιο και επίμονο αγώνα που διεξάγει ο αδούλωτος λαός της Παλαιστίνης!

Αλληλεγγύη στον λαό της Υεμένης και σε όλους τους λαούς του πλανήτη πουαντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση


Σ.Φ. Πολιτικών Επιστημών

Μοιραστείτε το άρθρο