Κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Λ. Αλεξάνδρας, Σάββατο 17/2 στις 13:00

Δεν τζογάρουμε- Οργανωνόμαστε και Αγωνιζόμαστε
📌 Κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ (Λ. Αλεξάνδρας 119) το Σάββατο 17 Φλεβάρη (συγκέντρωση 13:00 πλ. Γκύζη)

Όλο το διάστημα πριν τα Χριστούγεννα βομβαρδιστήκαμε με πληροφορίες για τους νέους λογαριασμούς ρεύματος.

Κανάλια, υπουργός Ενέργειας, Εταιρείες Ενέργειας, όλοι συμφωνούν ότι εμείς οι «καταναλωτές» είμαστε πολύ τυχεροί.
Έχουμε να διαλέξουμε από μία παλέτα χρωμάτων, αλλά αυτό που δεν μας λένε είναι πως πίσω από το κάθε « πολύχρωμο» χρωματισμό των νέων λογαριασμών ενέργειας κρύβεται ένα και μοναδικό χρώμα: Το μαύρο.

Αυτό είναι το χρώμα που επιφυλάσσουν για τις ζωές μας, πασπαλισμένο με μπόλικες αχρείαστες πληροφορίες από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των ντόπιων αφεντικών.

Αν καθυστερήσουμε τους λογαριασμούς, θα πληρώσουμε penalty, δηλαδή θα αυξηθεί η τιμή στο ρεύμα που καλούμαστε να πληρώσουμε από 20% έως 50 %.

Γείτονες, εργάτες και κάτοικοι των περιοχών μας, αλήθεια, αν αυτό συνδυαστεί με την αύξηση του πληθωρισμού και την εκτόξευση των τιμών, ξέρουμε τι πραγματικά θα συμβεί;

Εκατοντάδες γείτονες, εμείς οι ίδιοι, θα βρεθούμε ξαφνικά χωρίς ρεύμα, γιατί η κυβέρνηση, πέρα από τον πόλεμο στον μισθό μας, σκοπεύει να κηρύξει και πόλεμο απέναντι στις ρευματοκλοπές.

Και όταν εννοούν ρευματοκλοπή, σίγουρα δεν εννοούν τα ακριβά καταστήματα του Κολωνακίου και των λοιπών «υψηλών προδιαγραφών« περιοχών, αλλά εννοούν ακριβώς τον πυρήνα αυτόν της πλατιάς μάζας του λαού που φτωχοποιείται διαρκώς.

Εμείς δεν πιστεύουμε σε σωτήρες, αλλά πως μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας και αγωνιστούμε σαν μία γροθιά, σαν μία γειτονιά, σαν ένας λαός νικημένος που δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν.

Αυτή την στιγμή, η οργάνωση και η αντίσταση στην γειτονιά μας, είναι κάτι που μας αφορά όλους και όλες, αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο απέναντι στις επιδιώξεις των ισχυρών και των πλουσίων να πατήσουν πάνω μας.

Κανείς δεν θα μπορέσει να την «παλέψει » μόνος του, γυρνώντας γύρω από τον εαυτό του.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε μαζικά την κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ (Λ. Αλεξάνδρας 119) το Σάββατο 17 Φλεβάρη με ραντεβού στη 13:00 στην πλατεία του Γκύζη.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ

Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη Πολυγώνου

Μοιραστείτε το άρθρο