Παρουσίαση αυτοοργανωμένης διάθεσης οικολογικών προϊόντων, σήμερα στις 18.00, στον ΕΚΧ Σχολείο

Μπορούμε να απελευθερωθούμε από το κερδοσκοπικό σύστημα διάθεσης της τροφής, που γίνεται όλο και πιο ακριβή, όλο και πιο βιομηχανοποιημένη με τη χρήση χημικών; Σε μια περίοδο που η πρόσβαση στην τροφή γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη εξαιτίας της ακρίβειας, η ερώτηση αυτή είναι ιδιαίτερα επίκαιρη. Από την άλλη πλευρά, η εξάρτηση της γεωργίας από τις βιομηχανίες των σπόρων-υβριδίων, των λιπασμάτων, των φυτοφαρμάκων κλπ, μαζί με τις κλιματικές συνθήκες, οδηγεί σε επισφάλεια σε ότι αφορά την επάρκεια αγαθών, στη φτωχοποίηση των παραγωγών και στην πλήρη εξάρτηση της κοινωνίας από τις βιομηχανίες και τις μεγάλες εφοδιαστικές αλυσίδες. Την ώρα, που το θέμα της ακρίβειας απασχολεί όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας και οι αγρότες βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της εξαφάνισης, η αλληλεγγύη και η αυτοοργάνωση μπορούν να δώσουν απαντήσεις.

Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο επαναφέρει την αυτοοργανωμένη διάθεση οικολογικών προϊόντων, με πρώτη δράση την ερχόμενη Κυριακή 18/2 στις 12.00. Η παρουσίαση της δράσης θα γίνει την Πέμπτη 16/2 στις 18.00, με προβολή ταινίας και συζήτηση.

Ακολουθεί το κάλεσμα από την ΕΚΧ Σχολείο

Η “λαϊκή” στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο επιστρέφει!

Παρουσίαση του εγχειρήματος και διάθεση οικολογικών προϊόντων διατροφής από τον παραγωγό στον καταναλωτή. Απελευθερώνοντάς μας από την τοξική καπιταλιστική βιομηχανία, που κερδοσκοπεί επάνω στο κοινό μας έδαφος.

Παλεύουμε και διεκδικούμε πρόσβαση σε ποιοτική τροφή, στη σφαίρα του δίκαιου εμπορίου.

Πέμπτη 15/02
18:00: Προβολή ταινίας και παρουσίαση της «Λαϊκής»

Μοιραστείτε το άρθρο