Εκδήλωση – Συζήτηση: “Κι εμείς λουλούδι που ανθίζει στο άγαλμα του Παύλου”, Σάββατο 10/2 στις 19:45 στην αίθουσα του μουσείου Τσιτσάνη (Τρίκαλα)

Η 10η επέτειος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από φασίστες της Χρυσής Αυγής, μας βρήκε στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες καταστροφές που έπληξαν την Θεσσαλία μετά την πλημμύρα, και έτσι δεν υπήρχε ο χώρος και ο χρόνος να οργανώσουμε κάποια δράση. Δώσαμε όμως μια υπόσχεση. Και γιατί, όσα είπαμε παλιά ισχύουν, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε την Μάγδα Φύσσα, τον Αργύρη Συρίγο, συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας στο εφετείο της Χ.Α., και τον Στάθη Κ., μέλος του Συλλόγου Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας”. Μαζί τους, βρισκόμαστε στις 19:45, στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη για να συζητήσουμε για τις εξελίξεις στη δίκη κατά της Χρυσής Αυγής, την άνοδο της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη σήμερα, καθώς και την αναγκαιότητα να απαντήσουμε συλλογικά στην φασιστική απειλή.
Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης της συλλογικότητας και του στεκιού, στο Rossonero (Αμαλίας 18)

Ανάρες Ελευθεριακή Συνέλευση Τρικάλων

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει ""ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΓΑ‘ΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ" Συζητάμε με: Μάγδα Φύσσα •Αργύρη Συρίγο, συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας στο εφετειο της X.A. Στάθη K., Σύλλογος Πολιτισμού Πολι "Παύλος Killah P Φύσσας" Εξελίξεις στην δίκη κατά της Χρυσής Αυγής άνοδος της ακροδεξ σε Ελλάδα και Ευρώπη αναγκαιότητα να απαντήσουμε συλλογικά στην φασιστική απειλη Σάββατο 10/02 στις 19:45 Μουσείο Τσιτσανη ΑΝΑΡΕΣ ΠΑΥΛΟΣ KILLAH P. ΦΥΣΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ROSSO NERO καιηραξεων"

Μοιραστείτε το άρθρο