Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, Σάββατο 27/1 στις 12:00 στο πάρκο Ελευθερίας (Αθήνα)

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 27/1

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25/1


ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ

Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο – Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη


Η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα νικήσει!

Ολες-οι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίσταση του.

Σάββατο 27 Γενάρη, 12 μ.μ., Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Ο παλαιστινιακός λαός προσφέρει τον ανθό της νεολαίας του στις οργανώσεις της Αντίστασης. Χωρίς να σκύβει το κεφάλι, υπομένοντας τα βάσανα, δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο υποχώρησης, δίνοντας φτερά στα πόδια των μαχητών της Αντίστασης που πέφτουν πάνω στον σιωναζιστή εισβολέα, γεμάτοι αυτοθυσία και αυταπάρνηση, αδιαφορώντας για τη ζωή τους.

Οι σιωνιστές, ανίκανοι να επιδείξουν κάποια επιτυχία στα πεδία των μαχών, σφυροκοπάνε τον άμαχο πληθυσμό και τις πολιτικές υποδομές της Γάζας, ενώ τα ένοπλα σκέλη των οργανώσεων της Αντίστασης τους καταφέρουν ισχυρότατα πλήγματα, κάνοντάς τους να ουρλιάζουν από τρόμο όποτε διασταυρώνονται με τους μαχητές της. Η σιωνιστική οντότητα, διαιρεμένη λόγω της πλήρους αποτυχίας της στα πεδία των μαχών, και λυσσασμένη απέναντι στη σταθερότητα και την αποφασιστικότητα του παλαιστινιακού λαού να υπερασπίσει μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός του τη γη του, αναζητά λύση, προσπαθώντας να βρει τη λιγότερο επώδυνη διέξοδο από την παγίδα θανάτου που της έχει στήσει η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα.

Από την πλευρά της η Αντίσταση, δεμένη σαν το κρέας με το νύχι με τον παλαιστινιακό λαό, αμετακίνητη απαιτεί από τους σιωνιστές την απόσυρση των δυνάμεων τους από την Γάζα, την πλήρη και οριστική διακοπή του πολέμου και την απελευθέρωση των χιλιάδων παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τα ισραηλινά κολαστήρια, προκειμένου να απελευθερώσει τους αιχμάλωτους ισραηλινούς στρατιώτες που κρατάει.

Το σιωνιστικό κράτος έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια όλης της ανθρωπότητας, έχοντας ως μοναδικό στήριγμα τις ΗΠΑ και μια χούφτα δυτικών ιμπεριαλιστικών κρατών με συγκεκριμένα συμφέροντα στη Μέση Ανατολή καθώς και τους λακέδες τους, όπως το ελληνικό κράτος. Απ’ την άλλη, ο παλαιστινιακός λαός έχει στο πλευρό του τους λαούς όλου του κόσμου που βροντοφωνάζουν για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και για ελεύθερη Παλαιστίνη.

  • Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!
  • Η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωνισμού-ιμπεριαλισμού!
  • Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης -οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής- του ελληνικού κράτους με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ!

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση


ΝΙΚΗ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, Κινητοποίηση 27/1 12:00 Πάρκο Ελευθερίας

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Συγκέντρωση – Πορεία: Αθήνα – Σάββατο 27/1, 12:00, Πάρκο Ελευθερίας – ισραηλινή πρεσβεία

Το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία πραγματικής εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας ενάντια στους Παλαιστίνιους. Οι ανελέητοι βομβαρδισμοί της Γάζας, η ισοπέδωση και οι εισβολές σε νοσοκομεία και σχολεία, ο στραγγαλισμός από την έλλειψη νερού, τροφίμων, ρεύματος, καυσίμων, έχουν δεκάδες χιλιάδες θύματα, τα περισσότερα άμαχοι, παιδιά, βρέφη. Οι σιωνιστές-χασάπηδες χτυπάνε και στη Δυτική Όχθη, θέλουν να γονατίσουν την παλαιστινιακή αντίσταση, να προχωρήσουν σε πλήρη εκτοπισμό των Παλαιστινίων, που σπρώχνονται ξανά στην προσφυγιά.

Ο κίνδυνος εξάπλωσης του πολέμου μεγαλώνει διαρκώς, μέσα στον παγκόσμιο ανταγωνισμό των ΗΠΑ ενάντια στις νέες μεγάλες δυνάμεις της Κίνας, Ρωσίας κ.ά. Η επίθεση του Ισραήλ, με όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή των ΗΠΑ και των Δυτικών ιμπεριαλιστών, στοχεύει σε Λίβανο, Συρία, Ιράκ και στο Ιράν, τον μεγάλο ανταγωνιστή τους στην περιοχή. Με την παρουσία των αμερικάνικων αεροπλανοφόρων, με την πολυεθνική «συμμαχία προθύμων» για να κυριαρχήσουν στα θαλάσσια στενά και να αποκλείσουν το Ιράν, με τους βομβαρδισμούς στην Υεμένη απειλούν με ανάφλεξη ενός ακόμα μετώπου (μετά την Ουκρανία), με ανυπολόγιστες συνέπειες και τρομακτικούς κινδύνους για τους λαούς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ, συμμετέχει στο μακελειό, πρωτοστατεί στην υποστήριξη των σιωνιστών-δολοφόνων, ενάντια στα αισθήματα αλληλεγγύης που ιστορικά έχει για τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Μαζί με τις ΗΠΑ, αρνήθηκε κάθε ψήφισμα στον ΟΗΕ έστω και για εκεχειρία. Αναπαράγει με τα «πετσωμένα» ΜΜΕ όλη την άθλια προπαγάνδα για το δήθεν «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», αντιστρέφοντας την πραγματικότητα και θρέφοντας τη σιωνιστική βαρβαρότητα. Δίνει κάθε υποδομή, στρατόπεδα, λιμάνια κ.λπ. ως βάση υποστήριξης του σιωνιστικού στρατού. Η Σούδα παίζει επιτελικό ρόλο στη στρατιωτική παρουσία των αμερικάνων ιμπεριαλιστών και των ελληνικών πολεμικών πλοίων στην περιοχή. Η 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα έχει γίνει βάση τροφοδοσίας του Ισραήλ με όπλα, πυρομαχικά, μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έτρεξε πρώτη να ζητήσει να μπει στην επιθετική συμμαχία των Δυτικών ιμπεριαλιστών στην Ερυθρά θάλασσα.

Η πάλη του Παλαιστινιακού λαού δεν είναι «τρομοκρατία», όπως προπαγανδίζουν οι αντιδραστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, η ΝΔ του Μητσοτάκη και από κοντά διάφοροι δήθεν «προοδευτικοί» όπως ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Η ένοπλη επίθεση Παλαιστίνιων μαχητών στις 7/10 ήταν μια δίκαιη, επιβαλλόμενη απάντηση στα σιωνιστικά εγκλήματα πάνω από 70 χρόνων. Ενάντια στη διαρκή κατάκτηση και κατοχή της γης των Παλαιστινίων, που οι σιωνιστές εποικίζουν με ακροδεξιούς και φασίστες. Ενάντια στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό ενός περήφανου λαού, με τη μετατροπή της Λωρίδας της Γάζας σε μια απέραντη φυλακή.

Ο παλαιστινιακός αγώνας είναι κυριολεκτικά για την ύπαρξη, επιβίωση και αξιοπρέπεια, για την υπεράσπιση της χώρας τους από το ακροδεξιό κράτος του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές. Είναι αγώνας υπέρ των εργατικών και λαϊκών μαζών των χωρών της Μ. Ανατολής που επί δεκαετίες έχουν γνωρίσει δεκάδες επεμβάσεις και πολέμους. Υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού στην πάλη του ενάντια στις αστικές μνημονιακές δυνάμεις και στους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ και ΕΕ.

Οι μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλο τον κόσμο (όπου συμμετέχουν και προοδευτικές, φιλειρηνικές εβραϊκές οργανώσεις) μάς δείχνουν τον δρόμο. Με διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις, καταλήψεις, κάθε μορφή πάλης, χωρίς κανένα δισταγμό ή επιφύλαξη, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ. Να «σπάσουμε» κάθε συνεργασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μακελειό.

Άμεση κατάπαυση του πυρός

Καμία ελληνική συμμετοχή – συνεργασία. Κάτω ο φιλοπόλεμος «άξονας» με το Ισραήλ. Κάτω η αντιδραστική, φιλοπόλεμη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κάτω το σιωνιστικό κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ. Ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ)


Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μέσα στις καταλήψεις!

Φωτό από την εκδήλωση για την Παλαιστίνη στη Φιλοσοφική!

Αύριο διαδηλώνουμε μαζικά στις 12 στο Πάρκο ελευθερίας(μέγαρο μουσικής)

Λεφτά για την παιδεία και την υγεία όχι για φρεγατες στην Αραβια!

ΣΕΚ στις σχολές


 

Μοιραστείτε το άρθρο