ΜΑΤ επιχείρησαν εισβολή στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Δευτέρα 15/1 ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΟ: Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των φοιτητών και των εργαζομένων του ΕΜΠ, αποχώρησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που εισέβαλαν στο χώρο του ΕΜΠ, του οποίου οι σχολές βρίσκονται υπό κατάληψη με απόφαση των φοιτητικών συλλόγων.
——————————————————–
> ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να εισβάλλουν στην κατάληψη του φοιτητικού συλλόγου ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ, προσπαθώντας να εκφοβίσουν τους φοιτητές/ριες. Κινητοποίηση έξω από την Πρυτανεία αυτή τη στιγμή η οποία χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς.
ΚΑΛΕΣΜΑTA:
ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΕΜΠ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΆΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΜΜΥ!
ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΩΝ
Ανακοίνωση φοιτητών/ριών
Συγκέντρωση ενάντια στην εισβολή της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
Οι επιθέσεις των ΜΑΤ στους φοιτητές στο #ΕΜΠ συνεχίζονται! Η συγκέντρωση των φοιτητών μαζικοποιείται & γίνεται προσπάθεια να πετάξουμε έξω τα ΜΑΤ από τη σχολή! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Όλοι στη συγκέντρωση στο ΕΜΠ. ΟΧΙ στα ιδιωτικά #πανεπιστήμια. Δεν θα τους περάσει!
Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) (Αθήνα)
Η αστυνομία εισέβαλε στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου για να επιτεθεί στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που αγωνίζονται για δημόσια και δωρέαν παιδία. Πρέπει να σταθούμε στο πλαί τoυς. Όσοι και όσες μπορούμε να πάμε να στηρίξουμε
Αναμέτρηση
Μοιραστείτε το άρθρο