Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για να σταματήσουν οι απολύσεις, Πέμπτη 11/1 στις 15:30 έξω από τα κεντρικά εργαστήρια του ομίλου

Σε σύσκεψη πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικής Υγείας που οργανώθηκε από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικής Υγείας (Ο.Σ.Ν.Ι.Ε.) αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δ.Σ. των Σωματείων την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 έξω από τα κεντρικά εργαστήρια του ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Λεωφόρος Κηφισίας 132 στους Αμπελόκηπους) στις 3 & 30 το μεσημέρι με σκοπό να σταματήσουν οι απολύσεις εργαζομένων του ομίλου.

Ο όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ που πολύ πρόσφατα – την περίοδο έξαρσης της Πανδημίας COVID- βρέθηκε στην κορυφή του Κλάδου σε αύξηση κύκλου εργασιών και κερδών σήμερα κάνει τη στρατηγική επιλογή να συρρικνώσει την λειτουργία του με κλείσιμο τμημάτων σε υποκαταστήματα και με περιορισμό ωραρίων λειτουργίας, οδηγώντας στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους.

Η αντί-αναπτυξιακή πολιτική άμεσης μείωσης λειτουργικού και μισθολογικού κόστους πρώτα και κύρια απαξιώνει την εργασία αντιμετωπίζοντας ως αναλώσιμους τους εργαζόμενους αρκετοί από τους οποίους έχουν πολλά χρόνια προϋπηρεσία στον όμιλο.

Η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας στον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, η σταθερότητα στην εργασία είναι απαίτηση για πραγματική ανάπτυξη με επίκεντρο τον εργαζόμενο και προϋπόθεση για εξύψωση της εργασίας.

Παίρνουμε μέρος στην συγκέντρωση των Σωματείων Ιδιωτικής Υγείας την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου με αίτημα:
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Κλαδικό Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών κέντρων και συναφών χώρων Αθήνας

Μοιραστείτε το άρθρο