Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, Τετάρτη 20/12 στις 18:00 στο σταθμό μετρό Πειραιά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ZIM.

Μπλοκάρετε τα Logistics του πολέμου!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12, 18:00

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ZIM Shipping, που ιδρύθηκε το 1945, είναι μια ισραηλινή εταιρεία ναυτιλιακών εμπορευμάτων, η οποία μεταφέρει όπλα και στρατιωτικό υλικό από και προς το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Η ZIM έχει διαδραματίσει αναπόσπαστο και συνεχή ρόλο στην ανάπτυξη της φασιστικής κατοχής της Παλαιστίνης και της επακόλουθης «ισραηλινής» πολεμικής μηχανής.

Μερικές από τις πρώτες αποστολές της ZIM συνεπάγονταν τη διευκόλυνση της παράνομης μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων εποίκων στο νεοϊδρυθέν αποικιακό κράτος. Όπως και σήμερα, η ZIM μετέφερε επίσης στρατιωτικό υλικό κατά τη διάρκεια της Nakba του 1948. Η ZIM ανήκει στη μεγαλύτερη εταιρεία χαρτοφυλακίου του Ισραήλ, την Israel Corporation, η οποία ιδρύθηκε το 1968 και έχει αναπτυχθεί για να ασκεί τεράστια πολιτική επιρροή.

Σήμερα, μεταξύ του ποταμού Ιορδάνη και της Μεσογείου, οι Παλαιστίνιοι ζουν κάτω από ένα φασιστικό καθεστώς απαρτχάιντ, αποικιοκρατίας, κατοχής και πολιορκίας – όλα διαπράττονται από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και χρηματοδοτούνται από τον ιμπεριαλισμό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Εν τω μεταξύ, ισραηλινές εταιρείες όπως η ZIM επωφελούνται ιδιωτικά από την επιμελητεία του πολέμου και της αιματοχυσίας, ενώ αποτελούν επίσης ένα μεγάλο μέρος της ισραηλινής οικονομίας.

Η σιωνιστική κατοχή, διαπράττει εγκλήματα πολέμου και εθνοκάθαρση, τα οποία δεν μπορούν να συμβούν χωρίς υλικοτεχνική υποστήριξη και υποδομή από εταιρείες όπως η ZIM και υποστηριζόμενα κράτη όπως η Ελλάδα. Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ εισάγει όπλα, τα δοκιμάζει σε Παλαιστίνιους και στη συνέχεια τα εξάγει, παγκοσμίως. Η Ινδία είναι ο πιο παραγωγικός εισαγωγέας ισραηλινών όπλων και εξοπλισμού.

Η χρήση των ελληνικών λιμανιών είναι ζωτικής σημασίας για τις θαλάσσιες κινήσεις της σιωνιστικής οντότητας, αλλά αντιπροσωπεύει μόνο την κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά τη συνενοχή του ελληνικού κράτους. Από συμβόλαια 1,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τον μεγαλύτερο πάροχο όπλων του Ισραήλ , την Elbit Systems, για υλικοτεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Συμβόλαια με την Israel Aerospace Industries για τη μίσθωση drones για «παρακολούθηση των συνόρων» για την περαιτέρω οχύρωση του φρουρίου της Ευρώπης και το εν εξελίξει έργο αγωγού φυσικού αερίου -EastMed – που θα διοχετεύει το αέριο που συλλέγεται από την κατεχόμενη Παλαιστίνη απευθείας στην Ευρώπη μέσω Κύπρου και Ελλάδας.Το ελληνικό κράτος, συνεργάζεται με τον ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό σε όλους τους τομείς, πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά.

Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε στο εσωτερικό τον χωρών στην Ελλάδα ενάντια στις συμφωνίες με τον ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό. Να αγωνιστούμε για να νικήσει η αντίσταση του Παλαιστινιακού Λαού.

Ενώ ιμπεριαλισμός ΗΠΑ-ΕΕ και Σιωνισμός συνεχίζουν τη γενοκτονία , η παλαιστινιακή αντίσταση καλεί τους ελεύθερους λαούς του κόσμου να αναλάβουν αποφασιστική και ανατρεπτική δράση.

Η εκστρατεία «block the boat» είναι μια διεθνής καμπάνια να μπλοκαριστούν τα πλοία της ισραηλινής ZIM σε όλο τον κόσμο.

Η ΖΙΜ και όλες οι ισραηλινές ναυτιλιακές εταιρείες και τα πλοία τους προορίζονται να εφοδιάζουν το Ισραήλ για να επιτίθεται στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη. Η συμμετοχή στο κάλεσμα για αποκλεισμό του σκάφους είναι ένας από τους πιο σαφείς και αποτελεσματικούς τρόπους έκφρασης της διεθνιστικής αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση.

Για όλους αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, καλούμε συλλογικότητες, ομάδες, συνδικάτα, αγωνιστές/αγωνίστριες να μπλοκάρουν την επιμελητεία του πολέμου – συγκεκριμένα τη ΖΙΜ. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν πολλαπλές ενέργειες κατά της ZIM, με ακτιβιστές, οργανώσεις και λιμενεργάτες να συνεργάζονται για να εμποδίσουν ή να αρνηθούν να ξεφορτώσουν τους Ισραηλινούς. Μέσω της μαχητικής δράσης, η αντίσταση στην Υεμένη έχει κατάφερε πλήγματα σε πλοία της ZIM. Επίσης υπήρξαν δηλώσεις εργαζομένων στις μεταφορές στο Βέλγιο, τη Βαρκελώνη και την Ιαπωνία ότι θα αρνηθούν να φορτώσουν όπλα με προορισμό το Ισραήλ. Στο λιμάνι της Γένοβας, τα συνδικάτα εργαζομένων, μαζί με άλλες ομάδες, έχουν πραγματοποιήσει μια μονοήμερη απεργία ενάντια στη συνεχιζόμενη γενοκτονία.

Στο Μόντρεαλ μπλοκαρίστηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές απαιτώντας να σταματήσει η υποστήριξη προς το Ισραήλ. Στο Σίδνεϋ, το Κίνημα για τη Δικαιοσύνη της Παλαιστίνης οργάνωσε διαμαρτυρία στο Port Botany για να εμποδίσουν τα πλοία της ZIM.

Τα συνδικάτα λιμενεργατών στην Ελλάδα έχουν επίσης υπογράψει δηλώσεις αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη, δηλώνοντας την ετοιμότητά τους να εμποδίσουν τον εφοδιασμό του πολέμου. Είναι καιρός να αποκλείσουμε τα πλοία της ZIM από την πρόσβαση, στο λιμάνι του Πειραιά και σε οποιοδήποτε λιμάνι στην Ελλάδα! Να εμποδίσουμε όλους αυτούς που συμμετέχουν στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού και κερδοφορούν πάνω στο αίμα του!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση


Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην ισραηλινή ναυτιλιακή εταιρεία ZIM την Tετάρτη 20/12/2023 στις 6 μμ με σημείο συνάντησης στον σταθμό Μετρό στον Πειραιά

Να σταματήσει τώρα η ισραηλινή γενοκτονία εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα

Η δολοφονική ισραηλινή στρατιωτική μηχανή συνεχίζει, επεκτείνει και κλιμακώνει τους ανελέητους βομβαρδισμούς σε όλη την κατεχόμενη Παλαιστινιακή Γάζα έχοντας σε αυτό το πρωτοφανές έγκλημα την στήριξη και την αποδοχή του ιμπεριαλιστικού μπλοκ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Με την συμπλήρωση 2 μηνών από την στρατιωτική επίθεση του σιωνιστικού κράτους στην Παλαιστίνη, οι νεκροί αγγίζουν τους 20.000, οι τραυματίες τους 50.000, ενώ αδιευκρίνιστος είναι ο αριθμός των θυμάτων κάτω από τα καταστραμμένα κτίρια και της υποδομές.

Παιδιά – μωρά και γυναίκες αποτελούν το 80% των θυμάτων της ισραηλινής θηριωδίας!

Όλος ο παλαιστινιακός πληθυσμός από τον βορρά έως τον νότο υφίσταται τραγικές συνέπειες από την ισραηλινή κατοχή. Ελλείψεις σε τρόφιμα – καύσιμα- νερό και άλλα στοιχειώδη είδη βασικής διαβίωσης δημιουργούν μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση με τον υγειονομικό κίνδυνο μολύνσεων να είναι πλέον περισσότερο από ποτέ άμεσος και ορατός.

Την στιγμή που οι λαοί ξεσηκώνονται, βγαίνουν στους δρόμους, απαιτούν την άμεση κατάπαυση του πυρός, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους Παλαιστινίους, οι ΗΠΑ βάζουν βέτο στον ΟΗΕ για εκεχειρία και η «δημοκρατική» Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να στηρίζει την γενοκτονία, την εθνοκάθαρση και τις καθημερινές μαζικές δολοφονίες από τον εγκληματικό κατοχικό ισραηλινό στρατό!

Με την σειρά της η ελληνική κυβέρνηση σε αυτό το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού συντάσσεται με το Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστικούς συμμάχους του.

Στις συνθήκες αυτές δεν πρέπει να υπάρχει καμία υποχώρηση στο ελληνικό κίνημα αλληλεγγύης στον μαχόμενο παλαιστινιακό λαό.

Στα πλαίσια αυτά η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων» οργανώνει συγκέντρωση στον Πειραιά και πορεία στην ισραηλινή ναυτιλιακή εταιρεία ZIM, η οποία μέσω θαλάσσης αποτελεί το εργαλείο για τον στρατιωτικό και εμπορικό εφοδιασμό του κράτους δολοφόνου στις επιθέσεις του κατά του γενναίου παλαιστινιακού λαού.

Με την συγκέντρωσή μας διαδηλώνουμε την ακλόνητη θέλησή μας να μπει μπλόκο στον αντιδραστικό άξονα Ελλάδας – Ισραήλ στις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις και στηρίζουμε την εκστρατεία «block the boat» που είναι μία διεθνής καμπάνια να μπλοκαριστούν τα πλοία της ZIM σε όλο τον κόσμο.

Απευθύνουμε κάλεσμα στα εργατικά Σωματεία, τους λαϊκούς φορείς, τις συλλογικότητες σε όλο τον Πειραιά και στις συνοικίες του να στηρίξουν και να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση την Τετάρτη 20/12/2023 στις 6 μμ στο Μετρό του Πειραιά.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων


Παρέμβαση στο Περιστέρι – Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Σε συνέχεια των δράσεων αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό που πραγματοποιούμε στο Περιστέρι, το Σάββατο 17/12 μαζί με συντρόφους και συντρόφισσες πραγματοποιήσαμε γκράφιτι στο Περιστέρι με την αναγραφή «From the river to the sea Palestine will be free». Κατά τη διάρκεια του γκράφιτι, μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο ενώ συνομιλήσαμε με κατοίκους της γειτονιάς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά στην παρέμβαση μας.

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση της Τετάρτης 20/12 στο σταθμό μετρό Πειραιά στις 18:00 για τον αποκλεισμό της Ισραηλινής Ναυτιλιακής ΖΙΜ.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Το πρωί του Σαββάτου, 7 Οκτώβρη, οι ένοπλες αντιστασιακές οργανώσεις για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και ο Παλαιστινιακός λαός, εξαπέλυσαν γενικευμένη επίθεση, στο Ισραήλ. Καταφέρνοντας πολύ σοβαρά πλήγματα στις δυνάμεις του Ισραηλινού κράτους, αποδεικνύουν πως κανένας εχθρός όσο ισχυρός και να είναι δεν είναι άφθαρτος. Έκτοτε, εξελίσσεται ένας νέος κύκλος ολοκληρωτικής δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

Για τους απανταχού καταπιεσμένους, ο πόλεμος που διεξάγεται εδώ και 75 χρόνια, στοχεύει στη σταδιακή γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραηλινό κράτος. Είναι ένας πόλεμος διαρκής και μονόπλευρος, που κάθε χρόνο περιλαμβάνει πογκρόμ με εκατοντάδες νεκρούς Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων βρέφη και παιδιά, από τα πυρά των ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων. Επίσης περιλαμβάνει εκτοπισμό των Παλαιστίνιων κατοίκων, υφαρπαγή της γης τους, εισβολές σε σπίτια και τεμένη, χειροβομβίδες, δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες, αναγκαστικές εξώσεις και απαλλοτροιώσεις, επιθέσεις σε εργάτες ισραηλινών επιχειρήσεων, κάψιμο μαγαζιών Παλαιστίνιων, βιασμούς γυναικών, συλλήψεις, φυλακίσεις και δολοφονίες όσων αντιστέκονται. Ενάντια λοιπόν σε αυτές τις συνθήκες ενός σύγχρονου απαρτχάιντ, αγωνίζεται τώρα ο εξεγερμένος Παλαιστινιακός λαός.

Από τη μέρα εκείνη (7/10), το κράτος του Ισραήλ επιδίδεται σε έναν ανηλεή καταιγισμό πυραύλων στη λωρίδα της Γάζας. Επέβαλε στρατιωτικό εμπάργκο στη Γάζα, έκοψε την ύδρευση και την ηλεκτροδότηση, ώστε όσοι Παλαιστίνιοι δεν καταφέρουν να φύγουν ή δεν βομβαρδιστούν κατά τη διάρκεια διαφυγής τους , να μείνουν αποκλεισμένοι από οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια. Παράλληλα, βομβαρδίζει συστηματικά τα νοσοκομεία της Γάζας, σχολεία του ΟΗΕ και προσφυγικούς καταυλισμούς στοχεύοντας αμάχους, παιδιά και νοσηλευτικό προσωπικό. Τέλος, η εκτεταμένη χερσαία επέμβαση του Ισραήλ με τα στρατιωτικά άρματα να παρελαύνουν στους δρόμους της Γάζας και τις ασταμάτητες αεροπορικές επιδρομές, σηματοδοτεί την περαιτέρω εξόντωση του παλαιστινιακού λαού με τους νεκρούς να ανέρχονται όλο αυτό το διάστημα, σε πάνω από 18.787 μεταξύ των οποίων 8000 παιδιά ενώ χιλιάδες είναι και οι αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια της Γάζας.

Συνεχίζεται λοιπόν με αμείωτη ένταση και επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά, η εθνοκάθαρση που συντελείται όλα post imageαυτά τα χρόνια και ξεκινά από την ίδρυση του Ισραηλινού κράτους. Μια εθνοκάθαρση που πραγματοποιείται με την καθοδήγηση των Η.Π.Α και συμμάχους τα κράτη της Ε.Ε, τα οποία στηρίζουν με κάθε τρόπο τις πολιτικές των Σιωνιστών και που τώρα δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους σε αυτούς, ενώ συνδράμουν και με υλικά μέσα στη σφαγή που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Γάζα. Το ελληνικό κράτος, μέσω της στενής οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει με το κράτος του Ισραήλ είναι συνυπεύθυνο, στηρίζοντας έμπρακτα και νομιμοποιώντας τον πόλεμο, την κατοχή και τη δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού. Επίσης η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ είχε ως στόχο να δηλώσει άμεσα τη πλήρη στήριξή του στο ακροδεξιό καθεστώς του Νετανιάχου, συναινώντας στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει αυτή τη στιγμή το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ. Επιπλέον, το ελληνικό κράτος μαζί με αρκετές χώρες της Ε.Ε απείχαν από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για ανθρωπιστική εκεχειρία και κατάπαυση του πυρός στη λωρίδα της Γάζας. Μια γραμμή που έρχεται σε πλήρη σύμπλευση με την απόφαση των Η.Π.Α να ασκούν συνεχώς βέτο και να καταψηφίζουν. Παρόλα αυτά, η συντριπτική πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ εγκρίνει τα ψηφίσματα αυτά με αποκορύφωμα αυτό της 12ης Δεκεμβρίου που ζητά «άμεση κατάπαυση του πυρός για ανθρωπιστικούς λόγους» στη λωρίδα της Γάζας, ενώ απορρίφθηκε η αμερικανική τροπολογία να συμπεριληφθεί στο ψήφισμα η καταδίκη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου ως » αποτρόπαια και τρομοκρατική».

Παράλληλα, στο εγχώριο πεδίο, στα σχέδια της κυβέρνησης ήταν η παραχώρηση της στρατιωτικής βάσης (112 Πτέρυγα Μάχης) της Ελευσίνας στις Η.Π.Α ώστε να αξιοποιηθεί για τη μεταστάθμευση αεροσκαφών, μεταγωγικών και λοιπού εξοπλισμού αλλά και ολόκληρη η περιοχή να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης και μετεγκατάστασης του αμερικάνικου στρατού. Επιπλέον, από τις 10 Οκτωβρίου, η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» του Πολεμικού Ναυτικού, αφού εντάχθηκε στο πολεμικό ναυτικό του ΝΑΤΟ, βρίσκεται πλέον στην Ανατολική Μεσόγειο με τελικό προορισμό τα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου. Με τον πόλεμο να κλιμακώνεται, αντιλαμβανόμαστε την επικινδυνότητα της περαιτέρω και άμεσης εμπλοκής του ελληνικού κράτους στον πόλεμο αλλά και της έμμεσης, μέσω της αξιοποίησης των βάσεων του ΝΑΤΟ στον ελλαδικό χώρο ως ορμητήρια για τις πολεμικές συρράξεις.

Σε αυτή τη μάχη λοιπόν για μας δεν υπάρχει κανένα δίλημμα και ούτε μπορούμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους θύτες και τα θύματα. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα με την πλευρά των καταπιεσμένων που διεκδικούν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους και όχι με αυτή των καταπιεστών που θεωρούν αυτονόητο ότι κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την κυριαρχία τους, αλλά αντίθετα να υπομένει με σκυμμένο το κεφάλι τα πάνδεινα από αυτούς. Στηρίζουμε τη μαχητική στάση των Παλαιστίνιων αγωνιστών και αγωνιστριών, οι οποίοι παλεύουν να επιβιώσουν και να ζήσουν αρμονικά στη γη που τους ανήκει. Όσο η Δύση επιχειρεί την αποσιώπηση του παλαιστινιακού ζητήματος, τη φίμωση και την καταστολή της αλληλεγγύης, τόσο θα συμμετέχουμε σε διαδηλώσεις, θα υψώνουμε παλαιστινιακές σημαίες και θα αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο το δίκιο του αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Αδράστεια


Στηρίζουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και το κάλεσμα για τον αποκλεισμό της Ισραηλινής ναυτιλιακής ΖΙΜ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12, 18:00

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ακολουθεί το κείμενο της πρωτοβουλίας Μητέρες κατά της Γενοκτονίας:

Οι ζωές των δικών μας παιδιών έχουν μεγαλύτερη αξία;

Εδώ και τρεις μήνες παρακολουθούμε την καθημερινή σφαγή των ανθρώπων που ζουν παγιδευμένοι στη Λωρίδα της Γάζας από το πολεμικό, αποικιοκρατικό κράτος του Ισραήλ. Ανάμεσα στους χιλιάδες σφαγιασμένους είναι και αναρίθμητα παιδιά, παιδιά που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν, άλλα που δεν πρόλαβαν καν να δουν το φως το ήλιου. Το Ισραήλ αναγνωρίζεται από τα δυτικά, επίσης πολεμικά αποικιοκρατικά κράτη, ως «δημοκρατία» και αυτό αρκεί για να νομιμοποιείται η μαζική δολοφονία παιδιών. Η γενοκτονία των Παλαιστινίων έχει προαποφασιστεί. Οι κυβερνήσεις όλες συναινούν και το κάνουν στο όνομά μας.

Όμως, εμείς, που έχουμε φέρει παιδιά σε αυτό τον κόσμο, δεν μπορούμε παρά να μας διαπερνά ένα τρομακτικό ρίγος με κάθε είδηση νεκρού παιδιού, διαμελισμένου απ’ τις βόμβες. Δεν μπορούμε να μην μπούμε νοητά στη θέση εκείνης που περνώντας απ’ τον διάδρομο φυγής προς τη Νότια Γάζα, που όρισαν οι δολοφόνοι ως «ασφαλή», ισραηλινός στρατιώτης πυροβολεί στο κεφάλι την τετράχρονη κόρη της στην αγκαλιά της, και την αναγκάζει να πετάξει το σώμα της, ακόμη ζεστό, στο δρόμο και να συνεχίσει. Έστω τα λίγα δεύτερα που αντέχει μια μάνα να μπει νοητά στη θέση εκείνης, αρκούν για να πλυμμηρίσει κανείς από αηδία, ντροπή και οργή γι’αυτό το έγκλημα, το οποίο όλες οι κανιβαλικές πατριαρχικές εξουσίες της Δύσης υποστηρίζουν. Με τις βόμβες και πολεμικό υλικό που προμηθεύουν στο Ισραήλ, με τις στρατιωτικές τους βάσεις-ορμητήρια, με την προπαγάνδα τους.

Ζούμε έναν εφιάλτη. Το πρόγραμμα των δυτικών «δημοκρατιών» είναι να τον συνηθίσουμε στωϊκά. Αυτό είναι το μέλλον που σχεδιάζουν για τα παιδιά μας, για τα παιδιά όλου του κόσμου, και το μέλλον είναι ήδη εδώ. Μπορούμε να αντέξουμε αυτό το μέλλον για τα δικά μας παιδιά;

ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο