Πορεία για την Αϊσέ στην Ξάνθη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αστυνομικό, ανοιχτή συνέλευση για την οργάνωση δράσεων στη Θεσσαλονίκη

Το μεσημέρι της Τρίτης η 19χρονη Αϊσέ άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου ήταν διασωληνωμένη μετά την παράσυρση και εγκατάλειψή της από υπηρεσιακό αστυνομικό αυτοκίνητο στην Ξάνθη. Την Τετάρτη 13/12 στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε μαζική πορεία για την Αϊσέ όπου ο συγκεντρωμένος κόσμος ζητά δικαιοσύνη και να μην επιτραπεί η συγκάλυψη. Στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη ανοιχτή συνέλευση με σκοπό την οργάνωση δράσεων στη μνήμη της 19χρονης.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη μαζική πορεία στην Ξάνθη:

https://www.instagram.com/p/C0zb3lGrUTf/?igshid=MjM0N2Q2NDBjYg%3D%3D&img_index=6


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανοιχτή συνέλευση για την οργάνωση άμεσων δράσεων στη μνήμη της Αϊσέ

Το απογεύμα της Τετάρτης 6/12 στην Ξάνθη μπάτσος παρέσυρε με το υπηρεσιακό του όχημα και εγκατέλειψε την 19χρονη Αισέ που πήγαινε βόλτα τον σκύλο της. Χθες, το μεσημέρι 12/12, η Αισέ κατέληξε, ενώ βρισκόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Καβάλας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πρόκειται για ακόμη μια φορά που μπάτσος δολοφονεί ανενόχλητα, καταφεύγοντας σε υπέρμετρες προσπάθειες συγκάλυψης των δολοφονικών του ενεργειών χωρίς την παραμικρή επίπτωση.

Συνέλευση στη ΣΘΕ, 14/12 19.00 για την οργάνωση άμεσων δράσεων στη μνήμη της Αισέ.

Συλλογικοποιούμε την οργή μας. Αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με ένα καθεστώς τρομοκρατίας που εκ φύσεως κανονικοποιεί τον θάνατο.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ

Αναρχικά

Μοιραστείτε το άρθρο