Κινητοποίηση ενάντια στη σφαγή στη Γάζα, Πέμπτη 23/11 στις 18:30 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Καμιά Συμμετοχή, Καμιά Εμπλοκή στο Έγκλημα. Πέμπτη 23/11, στις 6.30 μ.μ. στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Πριν από λίγες μέρες, σε κοινή ανακοίνωσή τους, όλα τα συνδικάτα της Παλαιστίνης απεύθυναν έκκληση-κάλεσμα προς τους Εργάτες και τα συνδικάτα όλου του κόσμου, αναφέροντας:

«Σε κάθε χώρα του κόσμου τα Συνδικάτα να διαδώσουν το μήνυμά μας!

Απέναντι στις Κυβερνήσεις που τσακίζουν τα δικαιώματα των ίδιων των λαών τους και στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ να απαιτήσουν:

Σταματήστε κάθε στήριξη, κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ!

Τα Συνδικάτα κάθε χώρας να αναπτύξουν δράσεις ενάντια στη δολοφονική μηχανή των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ που στηρίζει τη μαζική δολοφονία του παλαιστινιακού λαού.

Τα Συνδικάτα κάθε χώρας να βάλουν εμπόδια στον εξοπλισμό του χεριού που μας δολοφονεί. Να εμποδιστεί ο στρατιωτικός, οικονομικός εξοπλισμός του Ισραήλ.

Να εκφραστεί μαζική καταδίκη απέναντι σε Κυβερνήσεις και πολυεθνικές που διώκουν την αλληλεγγύη με τον λαό της Παλαιστίνης.»

Ο σύλλογός μας συμμετείχε σε δράσεις και κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό όλες τις προηγούμενες εβδομάδες, κάλεσε στις διαδηλώσεις, διοργάνωσε συζήτηση την Κυριακή 19/11. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των εργαζομένων της Παλαιστίνης και των συνδικάτων τους, καλούμε σε συμμετοχή στην Συγκέντρωση που διοργανώνουν εργατικά σωματεία και συλλογικότητες την Πέμπτη 23/11, στις 6.30 μ.μ. στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Θεωρούμε ως ταξικό καθήκον των εργαζόμενων και των σωματείων τους στη χώρα μας και έμπρακτη συνεισφορά του κινήματος αλληλεγγύης να απαιτήσουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απεμπλοκή της Ελλάδας από την δολοφονική επιχείρηση. Να αγωνιστούμε ενάντια στο ελληνικό κράτος και την κυβέρνηση που κάνει τη χώρα συνένοχη στο έγκλημα. Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – «δολοφόνο του Ισραήλ» και να σπάσει ο άξονας Ελλάδας – Ισραήλ.

Να επιστρέψουν οι φρεγάτες του ελληνικού πολεμικού ναυτικού και να ακυρωθεί κάθε στρατιωτική αποστολή έξω από τα σύνορα που έμμεσα (υποστηρικτικά) ή άμεσα συμμετέχει στις επιχειρήσεις. Καμιά διευκόλυνση στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ-ΕΕ από το ελληνικό έδαφος.

Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας στο έγκλημα – Φονιάδες των λαών, εγκληματούν πάνω στον παλαιστινιακό λαό – Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Όλες-οι την Πέμπτη 23/11, στις 6.30 μ.μ. στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ-ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μοιραστείτε το άρθρο