Συγκέντρωση στην Αριστοτέλους για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων: Όχι στην αμνήστευση των τροχαίων εγκλημάτων και της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθεί για την παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας, την πλήρη αδιαφορία κράτους και δημοτικών αρχών για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την ανεπάρκεια στο σχεδιασμό μέτρων πρόληψης και αποφυγής συγκρούσεων. Καθώς και τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών.
Η Ελλάδα μοιράζεται τους μεγαλύτερους δείκτες θνησιμότητας μαζί με χώρες όπως η Πολωνία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, με αυτή την πραγματικότητα να περνάει στα ψιλά και τα ΜΜΕ και τους κρατικούς μηχανισμούς να βαφτίζουν ατυχήματα, περιστατικά που έχουν τα χαρακτηριστικά εγκλημάτων.
Παράλληλα ο συγκεντρωμένος κόσμος δηλώνει πως δεν ξεχνά και μνημονεύει τα θύματα των τροχαίων εγκλημάτων και δεν θα επιτρέψει τη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη που επιχειρείται εδώ και μήνες. Δικαιοσύνη για τα θύματα του κρατικού εγκλήματος και για τα καθημερινά θύματα στους δρόμους της χώρας.

– Όχι στη συγκάλυψη του Εγκλήματος των Τεμπών
– Όχι στην αμνήστευση των τροχαίων Εγκλημάτων
– Μνήμη Ενάντια στη Λήθη


Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης θυμάτων τροχαίων συγκρούσεων, Κυριακή 19/11 στις 12:00 στην πλατεία Αριστοτέλους

Μοιραστείτε το άρθρο