Εμφάνιση μπουλντόζας στην πλατεία Εξαρχείων και συγκέντρωση κόσμου ενάντια στην πιθανότητα οποιασδήποτε εργασίας

Από νωρίς το πρωί κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από το εργοτάξιο της πλατείας Εξαρχείων. Στη θέα μπουλντόζας που ήθελε να μπει μέσα, ο κόσμος στάθηκε μπροστά στην πόρτα, εμποδίζοντας την είσοδό της και ζητώντας ενημέρωση. Ο οδηγός δε φρέναρε μπροστά σε μέλος της συνέλευσης που στεκόταν όρθιο. Τον σταμάτησαν οι φωνές, όταν πια είχε ηδη ακουμπήσει το σώμα του!!!
Δυνάμεις καταστολής περικύκλωσαν τον κόσμο, ο οποίος και δεν έφευγε μέχρι να έρθει κάποιος υπεύθυνος.
Τελικά εμφανίστηκε ο υπεύθυνος αρχαιολόγος, ενημερώνοντας ότι η μπουλντόζα αφορά τη μεταφορά μπάζων του υπάρχοντος σκάμματος. Από την πλευρά μας είπαμε ξανά ότι οι εργασίες δεν μπορούν να προχωρήσουν, τα δέντρα ΔΕ θα πειραχτουν, όπως δεν έχει γίνει τόσο καιρό.
ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΞΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Το παρατηρητήριο θα συνεχίσει να υπάρχει 24ωρες. Καλούμε όλον τον κόσμο να είναι σε εγρήγορση.
*** Στο πλάι της αστυνομίας βρίσκονται, όπως αποδείχθηκε, και κάποιοι εργαζόμενοι( ; ), κάποιοι άνθρωποι της ασφάλειας του εργοταξίου( ; ). Είναι τουλάχιστον ντροπή να ξεπουλιέται κάποιος με αυτόν τον τρόπο, να μπαίνει μπροστά μαζί με αυτούς που έχουν όπλα, απέναντι σε όσους και όσες όλο το προηγούμενο διάστημα μιλάνε για τις κακές συνθήκες εργασίας και τα ελλιπή μέτρα προστασίας, για τα δέντρα και τους ελεύθερους χώρους που οι ίδιοι, τα παιδιά τους, οι άνθρωποί τους έχουν ανάγκη. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, η ρουφιανιά, όμως, ποτέ δεν ξεχνιέται.
Όχι Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων
Μοιραστείτε το άρθρο