Εκτελέσεις των διακινητών από την ΕΥΠ ζητάει ο Δημήτρης Δανίκας

Ο γνωστός πλέον για τις αντιδραστικές, ρατσιστικές και απολυταρχικές του θέσεις δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος και κριτικός ταινιών Δημήτρης Δανίκας, απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ουσιαστικά τις εκτελέσεις των διακινητών στα σύνορα από τις μυστικές υπηρεσίες, όπως θα γινόταν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Σε ένα ρεσιτάλ μεσαιωνισμού, απορρίπτει σαν πρακτική των συλλήψεων και τάσσεται ανοιχτά με τις εν ψυχρώ δολοφονίες από τις κρατικές υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εάν γενικευτεί ο πόλεμος, “ανάφλεξη” σ’ αυτή την περιοχή, μετά υπάρχει απόλυτη ασυμμετρία. Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σ’ αυτά. Και πώς θα ξεχωρίζουμε τον οικονομικό μετανάστη από τον άλλο μετανάστη. Αρχίζει ένα πρόβλημα τεράστιο. Υπάρχει βέβαια ένα ζήτημα με τους διακινητές κ, Κυρανάκη, δεν ξέρω τι κάνει η ΕΥΠ εκεί, οι μυστικές υπηρεσίες.

Δεν πρέπει να έχουν εκτελεστές; Δεν πρέπει να εκτελούν; Να σας το πω πιο ωμά, πιο κυνικά, δεν πρέπει να εκτελούν τους διακινητές; Να τους σκοτώνουν, το λέω ανοιχτά. Για τιμωρία, κατευθείαν. Αυτό θα έκαναν οι Ισραηλινοί, αυτό θα έκαναν οι Αμερικανοί, μπαμ μπαμ κατευθείαν. Όχι να τους συλλαμβάνουν, να τους σκοτώνουν».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος είχε διαγραφεί παλαιότερα από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για εξαιτίας ενός προσβλητικού κειμένου που είχε δημοσιεύσει.

Μοιραστείτε το άρθρο