Ο Α.Σ. Άρης Βελουχιώτης καλεί στη συζήτηση με θέμα: “Η αυτοοργάνωση ως μέσο της κοινωνικής απελευθέρωσης στο σήμερα”, θα ακολουθήσει live με τους Social Waste και τους ΣΤΡΑΦΙ, Κυριακή 1/10

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Α.Σ. Άρης Βελουχιώτης συζήτηση με θέμα: “Η αυτοοργάνωση ως μέσο της κοινωνικής απελευθέρωσης στο σήμερα” με τη συμμετοχή του Αδέσποτου Αθηνών (Αθλητική Ομάδα), του Ataxia School (Σχολείο), των Μουσικών Κολλεκτίβων και της ΒΙΟ.ΜΕ. Η συζήτηση – εκδήλωση θα γίνει στις 13:30 στην πλατεία Α. Κοντοπούλου (Καράβι), στη Λαμία. Στις 20:00 θα ακολουθήσει live με τους Social Waste και τους ΣΤΡΑΦΙ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Α.Σ. Άρης Βελουχιωτης είναι ενα αθλητικό σωματείο που προσπαθεί μέσω του αυτό οργανώμενου αθλητισμού και τις εξωστρέφεις του δράσεις να πορευτεί στους δρόμους της αυτό οργάνωσης, της αλληλεγγύης, της αντίστασης και να σταθεί απέναντι στον φασισμό. Απέναντι από κάθε διάκριση (φυλετική, οικονομική, σεξουαλικου προσανατολισμού, εθνικότητας, χρώματος, φύλου κ. λ. π). Σαν συνέλευση λειτουργούμε τα τελευταία 4 Χρόνια και φέτος θα είναι η 2 χρόνια του πρώτου τμήματος του σωματείου. Του τμήματος μπάσκετ όπου θα συμμετάσχει στην Γ’ έσκα. Στην προσπάθεια μας να δείξουμε ότι “ο αθλητισμός είναι μόνο η αφορμή κ το μπάσκετ η αρχή”, η συνέλευση αποφάσισε να κάνει ένα ευρύτερο άνοιγμα προς τις αυτοοργανωμενες δομές, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες κ να συνδιαμορφώσουμε μαζί άνθρωποι από διαφορετικά “μετερίζια”, ώστε να δούμε αν η αυτοοργάνωση μπορεί να γίνει το μέσο για την κοινωνική απελευθέρωση.

Ο αθλητισμός μόνο η αφορμή και το μπάσκετ η αρχή αντίσταση – αυτοοργάνωση – αντιφασισμός σε κάθε περιοχή

Α. Σ Άρης Βελουχιώτης

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μοιραστείτε το άρθρο